Dodaj do ulubionych

Implanty w Płocku

IP: *.class97.petrotel.pl 27.02.11, 19:00
szukam i znaleźć nie mogę opinii a takich szukam . może ktoś był, robił lub wie gdzie w Płocku jest dobry gabinet w którym robią z implanty zębów.

pzd
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Implanty w Płocku IP: *.225.c79.petrotel.pl 15.10.11, 20:31
      Tez szukam, wie ktos coś?
    • Gość: zabek Re: Implanty w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.11, 20:29
      dr Krajewski na Grodzkiej w pasazu
      • Gość: tom Re: Implanty w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 10:14
        wiem że w Płocku ciężko z implantami. we włocławku przyjmuje dobry implantolog Maciej Drosd (dojeżdza z Torunia) i to chyba najlepsze miejsce. sam miałem wszczepiane 3 implanty i jestem mega zadowolony a i cena była zdecydowanie bardziej korzystna niż w Wawie!
        • Gość: benio Re: Implanty w Płocku IP: *.mofnet.gov.pl 14.12.11, 10:31
          a moze podpowiecie ile kosztuje +/- taki zabieg za jeden zab?
          • Gość: gumisia Re: Implanty w Płocku IP: 95.178.3.* 17.07.13, 23:50
            jest jakiś nowy gabinet Linea medika na Wyszogrodzkiej i tam przyjeżdża chirurg z Warszawy i robi implanty. Byłam na konsultacji, babka zajefajna, zbieram kase :)
      • Gość: iza Re: Implanty w Płocku IP: *.plock.mm.pl 19.08.13, 15:04
        Kto robił sobie implanty zębów i poleci kogoś w Płocku lub okolicach?
        Pilnie szukam!!!
    • Gość: Antyząb Re: Implanty w Płocku IP: *.077.c69.petrotel.pl 19.08.13, 21:57
      swoich zębów nie oddam na inplanty
    • Gość: gosc Re: Implanty w Płocku IP: *.plock.mm.pl 04.09.13, 02:13
      yournewsmile.eu polecam kontakt
      • 0czytelnik Re: Implanty w Płocku 27.03.14, 15:00
        Czy ktoś robił implanty u dr. Krajewskiego w Płocku, czy jest zadowolony, czy mógłby udzielić informacji? Jaka jest ogólna cena ( końcowa ) czy dr robi sam, czy ma pomoc fachową, czy przed zabiegiem każe wykonać badania? Czy nie żałuje? Właśnie poważnie myślę o tej jakże drogiej inwestycji i muszę przemyśleć zanim położę sie na fotelu. Nigdzie nie mogę znaleśc strony internetowej dr Krajewskiego. Czekam na informacje.
    • Gość: TK Re: Implanty w Płocku IP: *.centertel.pl 19.11.15, 14:54
      Demed, ul. Medyczna, dr Zaniewicz.
    • agawierzba Re: Implanty w Płocku 20.03.17, 15:26
      Niecałe 100 km masz do Łodzi, a tam już są specjaliści i to w całkiem niezłych cenach (w porównanniu do Warszawy np.). Zobacz JMC - mój mąż tam dojeżdżał do dr Cynkiera. W Łodzi mamy rodziców, więc i tak często tam bywamy, ale to podobno jeden z najlepszych speców od implantów w kraju.
    • bartpaw.007 Re: Implanty w Płocku 22.03.17, 13:26
      U nas to nie warto - podjedź do dr Cynkiera. Ja tam robiłem i nic a nic nie bolało, choć to dość skomplikowany zabieg. Tam implantów robią całe mnóstwo, więc wiedzą dokłądnie co i jak.
      • beatadulewicz Re: Implanty w Płocku 19.06.18, 14:40
        Potwierdzam, byłam na konsultacji u Pana doktora, bardzo miły człowiek i dobry specjalista, od razu wzbudził moje zaufanie, co wcale nie jest takie łatwe. Wszystko profesjonalnie zaplanowane w 3D, klinika czysta i elegancka. Do kliniki JMC jechałam trochę ponad godzinę, więc nie jest źle. Pozdrawiam
    • Gość: ewa_kieszkowska68 Re: Implanty w Płocku IP: *.zdnet.com.pl 15.08.17, 23:05
      Mój mąż miał zakładane 6 implantów i na nich wszystkie zęby szczęki od razu na jednej wizycie u dr Adama Szyszkowskiego. On jest specjalistą chirurgii szczękowej i przyjmuje w Żychlinie, ale większe zabiegi t.j. mojego męża robi w klinice w Łodzi. Przed zabiegiem zeskanował komputerowo szczękę męża i laboratorium protetyczne przygotowało mu szablon na drukarce 3D, dzięki czemu wprowadził implanty w dokładnie zaplanowane pozycje i w krótkim czasie- około 1h. Po wkręceniu implantów jego żona, specjalistka protetyki, od razu zrobiła na nich zęby. Mąż był spuchnięty przez 2 dni ale zadowolony. Tym bardziej że podobne rzeczy robią tylko w Wawie ale 2 x drożej. Namiary znajdziesz w internecie. Pozdrawiam
    • Gość: Parnasso Re: Implanty w Płocku IP: *.dyn.eolo.it 14.09.17, 01:17
      Adam Szyszkowski, efekt zdumiwajacy, jak wlasne zeby, tylko ze ladniejsze. :) duzo satysfakcji polecam go bo jest chirugiem szczekowym i mnie uratowal
    • piotr1956 Re: Implanty w Płocku 19.12.18, 22:14
      Polecam dr Adama Szyszkowskiego, skierował mnie do Niego mój dentysta z Płocka, który też zakłada implanty, ale ze względu na bardzo duże braki kości nie był w stanie tego zrobić. Dr Szyszkowski wykonał mi regenerację kości- 2 spore zabiegi, po 6 miesiącach założył 6 implantów i zęby porcelanowe. Piszę, bo jestem Mu wdzięczny
    • lemiss Re: Implanty w Płocku 24.06.19, 22:08
      no to na pewno Ci implanty porzadnie zrobia w Centrum Demed - klinika kompleksowo leczy uzebienie i dokładnie. A do tego lekarze są bardzo przyjemni i pomocni!
    • anna_kowalczyk1992 Re: Implanty w Płocku 04.12.19, 02:13
      Polecam Szyszkowscy Dental Clinic w Łodzi, dobry dojazd, tuż przy autostradzie, ja miałam najpierw leczenie ortodontyczne (dr Paweł Machała), później wszczepione dwa implanty (wrodzony brak dwójek w szczęce- dr Adam Szyszkowski) i dwie korony cyrkonowe (dr Ania Szyszkowska) W końcu mam ładne zęby, bo kiedyś to była jedna wielka katastrofa.
    • Gość: joanna Re: Implanty w Płocku IP: *.elomza.pl 03.02.21, 12:13
      Długo myślałam czy zainwestować w piękny uśmiech, skusiłam się na promocję impantów w klinice DEMED, świetna sprawa, w końcu jestem zadowolona i nie żałuje wydanych pieniędzy. Polecam!
      • Gość: Radas Re: Implanty w Płocku IP: *.centertel.pl 28.03.21, 11:45
        Witam, jeśli można zapytać ile wyniósł całkowity koszt wszczepienia implantu ? U ktorego lekarza robiłaś implanta ? Pytam bo sam jestem przed taką decyzją o trudno mi się zdecydować. W demed mają super promocje, tylko nie wiem czy warto. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • danoska258 Re: Implanty w Płocku 24.09.21, 17:17
      Bardzo dobry implantolog przyjmuje w Centrum Stomatologicznym Demed na ul. Medycznej 8, polecam, mają teraz promocje na implanty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka