Dodaj do ulubionych

Oddam wózek inwalidzki

IP: *.dynamic.mm.pl 29.04.11, 11:18
j/w
tel. 791 55 91 92
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Oddam wózek inwalidzki IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 15:51
      Jestem chory na stwardnienie rozsiane /SM/ , choroba tak szybko postępuje, że niezbędny mi jest już wózek inwalidzki. Niestety razem z żoną mieszkamy w 29-cio metrowym mieszkaniu i standardowy wózek który mogę otrzymać w ogóle nie nadaje się do tego maleńkiego mieszkania. Mija sytuacja finansowa jest tragiczna na razie utrzymujemy się z żoną z jej renty. Moje świadczenia z tytułu przyznanej mi grupy inwalidzkiej otrzymam dopiero za około 1 do 2 miesięcy tyle mi zajmie zgromadzenie dokumentów i przyznanie przez ZUS renty. Nie ma więc mowy o kupnie jakiegoś małego wózka którym mógłbym się w miarę swobodnie poruszać po mieszkaniu i nie tylko . Najlepszy w tej sytuacji był by wózek typu ACTIV ale wiem że takiego luksusu nikt ni nie podaruje. Może jednak znajdzie się ktoś kto mógłby mi podarować jakiś mały wózek. W razie konieczności udokumentuje stan mojego zdrowia. Bardzo proszę o pomoc.
      Jurek Rogowski
      Tel. 501 016 354
      e-mail: jerzyrogowsk@interia.eu
    • Gość: gość Re:w sprawie wózka IP: 80.50.63.* 04.07.11, 18:51
      Czy to jeszcze aktualne,jeśli tak to jaka to miejscowość?
      • Gość: tercet Re:w sprawie wózka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 12:56
        może zadzwoń pod podany numer?

Osoba ogłaszająca może nie zagląda na forum, w tym celu podała zapewne nr telefonu
        • Gość: r Re:w sprawie wózka IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 22:42
          już nieaktualne
    • Gość: gość Re: Oddam wózek inwalidzki IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.11, 19:27
      potrzebny wózek inwalidzki dla mojej mamy ...mnie na niego nie stać tel .602 858 854 Radom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka