Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.15, 09:13 Czy ktoś może polecić firmę, która fajnie zaprojektuje ogród przy domku jednorodzinnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceek4 Re: projektowanie ogrodów 08.03.16, 14:29 ja współpracowałem z fajną firmą , chociaż myślałem o samodzielnym projektowaniu ogrodu ale brak czasu mi na to nie pozwolił i jestem zachwycony pomysłami i dobrą pracą bluebellgarden.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janecki22 Re: projektowanie ogrodów 21.01.17, 13:43 Nasza specjalność to projektowanie ogrodów, jednak żeby aranżacja ogrodu miała sens najpierw poznajemy potrzeby naszego klienta i przeprowadzamy inwentaryzację zieleni. Posiadając wystarczającą ilość informacji na temat upodobań klienta i stanu właściwego działki lub ogrodu, możemy przygotować projekt. www.ogrodmiejski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
julka.mama Re: projektowanie ogrodów 25.04.16, 23:20 www.chmiest.com/ - Wykonali dla mojej siostry bardzo dobry projekt ogrodu i wiem że była zadowolona z tej współpracy :) Sama jeszcze nie miałam z nimi doświadczenia bo dopiero w przyszłym roku planuje zacząć budować mój domek, jednak w przyszlośći zamierzam się do nich odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś