Dodaj do ulubionych

Gdzie na rower ?

IP: *.localdomain / 213.76.179.* 28.04.06, 13:56
Szukam fajnych szlaków rowerowych. Mam dosyc już jazdy po Grabówce i wzdłóż
Wisły, o wypadach na Orlen nie wspomnę. Ścieżek rowerowych u nas jak na
lekarstwo a i fajnych miejsc na rower mało. Ma ktoś jakieś propozycję ?
Przydałby się jakiś wypad w ten długi weekend. Pozdrawiam wszystkich
roweromanów.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:16
      Do Maszewa posmigac po lasach:)
      • Gość: pchełka Re: Gdzie na rower ? IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 13.05.06, 17:31
        Ktoś moze wie dokąd prowadzi ta droga co odbija w lewo przed bramą na
        strzelnicę?
        • Gość: xxl Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:07
          na cmentarz
    • Gość: ola Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:12
      WGrabinie za Rusałką w lewo na Dębową górę, Nowe Rumunki Matyldów ,Koszelówka
    • Gość: Rowezrysta Re: Gdzie na rower ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:58
      polecam ulice Kilińskiego w godzinach szczytu
      • Gość: fan Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:50
        trasy w maszewie , trasy za biala ,ja na podolach jezdze po granicznej , jak
        gdzies dalej to slupno albo borowiczki , i dalej do bialobrzeg , sa rozne
        mozliwosci zainteresowania
        pozdro , moze kiedys pojezdzimy razem :D?
        • Gość: emeczka Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:35
          z chęcią.....w sumie to nudno jeżdzić w samotności...z kimś zawsze raźniej i
          przyjemniej....
    • zikak Re: Gdzie na rower ? 05.07.06, 09:04
      jeśli chodzi o krótsze trasy to polecam, przez
      borowiczki>bielino>liszyno>wykowo>słupno(i dalej również kępa polska).a
      njlepiej to chyba wybrać się za wisłe i tam np. wałem wzdłuż, w keirunku
      jordanowa, lub w drugą stronę w kirunku soczewki. looznie jest też przez
      radziwie dzierżazna w kierunku sendenia, soczewki przez nasze piekne lasy. a
      wogóle super jest też za gostyninem. opcji jest naprawde duzo, może jakis
      wspólny wypad ??pozdrowerek
      • Gość: emeczka Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:18
        właśnie myślę o takim wypadzie....ciekawe ile osób będzie chętnych
        • zikak Re: Gdzie na rower ? 07.07.06, 07:44
          no to trzeba jakiś wypadzik skręcić prawda, w jakiś week może którąs sobotę
          albo niedzielę ?? co wy na to ?? proponuje po drugiej stronie wisły :)
          • Gość: emeczka Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:52
            ja jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kiedy??
            • zikak Re: Gdzie na rower ? 24.07.06, 18:44
              Gość portalu: emeczka napisał(a):

> ja jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kiedy??
              no to ja proponuje najbliższy week pt so, na wypadzik na rowerek ...
              emeczka, pchełka kto jeszce chętny ??pozdrower
              • Gość: emeczka Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:22
                jeśli już to tylko w niedzielę. Pozostałe dni praca, praca....
                • zikak Re: Gdzie na rower ? 25.07.06, 18:12
                  6 emeczka Twój mail gazetowy funkcjonuje ??? oki może być niedziela,

• Gość: emeczka Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:04
                    zikak- napisałam na priva
                    • Gość: Zauroczona Re: Gdzie na rower ? IP: *.c241.petrotel.pl 31.07.06, 14:54
                      no, no Panowie !!!
                      W sobotę jechałam (niestety samochodem) przez Borowiczki, Wykowo, Słupno i coś
                      tam jeszcze i muszę przyznac że panowie którzy jeżdżą właśnie tą trasą są
                      bardzo atrakcyjni - aż miło popatrzec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka