Gość: _suonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:57 czy w płocku mozna wykonac taki zabieg? jesli tak to gdzie u nas wykonuja laserowa depilacje :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:15 Polecam p. dr. Agnieszkę Lemiec, naprawdę bardzo dobry specjalista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suonko Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:16 a co to za pani i gdzie ona przyjmuje :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:23 Ta pani jest lekarzem med. estetycznej i prawdziwym fachowcem w swoim zawodzie. Podaj adres na swojego e-maila to wyslę Ci na nią namiary, bo tu nie chce być posądzona o jakąś reklamę :), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _suonko Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:29 oluska@poczta.eu z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba03 Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:54 Czy ja też mogłabym prosić o namiary do Pani Doktor i może Pani jeszcze mnie poinformować jakie inne zabiegi są tam wykonywane. Dziękuję. simba03@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Laserowa depilacja IP: *.c241.petrotel.pl 08.05.06, 17:38 Robiłam laserową depilację u p.doktor w gab. kosmetycznym ( zapomniałam nazwy,wchodzi się od Tumskiej ). Wydałam sporą kasę i gó.. pomogło. Z tego co wiem podobno jak na laser to tylko do wawy, u nas w Płocku jest za słaby. Nie polecam. Szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzuz www.kosmedica.pl-PLOCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:17 ZA MIESIAC W POLOCKU OTWORZY SIE NOWY GABINET WWW.KOSMEDICA.PL KTORY WYKONUJE DEPILACJE LASEROWA I NIE TYLKO. POZDRAWIAM ( WIECEJ PYTAN zuza.d@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:19 kiedy i gdzie otworzy sie ten gabinet????? bardzo chce sobie zrobic depilacje laserowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka21 Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:30 ja tez chce zrobic depilacje laserowa:) duzo jest gabinetow w wawie a u nas nie ma:( mam nadzieje ze ten bedzie fajny, tylko jakis namiar na niego poprosze! Odpowiedz Link Zgłoś
reiwsz Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 04.02.07, 14:13 Laserowa depilacje od conajmniej dwóch lat wykonuje przychodnia dermatologiczna na Kolegialnej obok Pizza Corner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:37 a ile kosztuje taka depilacja laserowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:17 kolo 300zl zalezy co chcesz robic? wiem ze bikini tyle kosztuje bo w wawie kolezanka robila. Wiem tez ze najlepszy jest laser diodowy,daje najlepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:05 Robilam depilacje laserowa w wawie laserem diodowym w gabinecie kosmedica.Powiem,ze nie ma lepszej metody depilacji! swietna obsluga jest w tym gabinecie jestem bardzo zadowolona:)Ciesze sie ze bedzie w Plocku! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:56 ByLam u dr Galewicz (dermatolog) w przychodni dermatologicznej Dermamedica (chyba tak) na ul. Kolegialnej. Pachy i okolice bikini mam już z głowy!!! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
mmyszsza Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 17.02.07, 20:21 ja się strasznie boję bólu , więc może ktoś mi powie czy depilacja laserowa boli???? Odpowiedz Link Zgłoś
reiwsz Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 19.02.07, 21:45 Boli. tak samo jak nielaserowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmedica Kosmedica.pl- Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:27 SERDECZNIE ZAPRASZAMY OD 15 MARCA NA ul.Grodzka 6 lokal 7 .SUPER RABATY, wiecej informacji pod numerem 664 726 984 lub email: zuza.d@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmedica Re: Kosmedica.pl- Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:11 WSZELKIE PYTANIA DOTYCZACE DEPILACJI LASEROWEJ W GABINECIE KOSMEDICA PROSZE KIEROWAC NA ADRES E-MAIL www.plock@kosmedica.pl ZAPRASZAMY OD 15 MARCA!!! ul.Grodzka 6 lokal 7 SUPER RABATY% Odpowiedz Link Zgłoś