Dodaj do ulubionych

Laserowa depilacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:57
czy w płocku mozna wykonac taki zabieg? jesli tak to gdzie u nas wykonuja
laserowa depilacje :>
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:15
      Polecam p. dr. Agnieszkę Lemiec, naprawdę bardzo dobry specjalista!!!
      • Gość: suonko Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:16
        a co to za pani i gdzie ona przyjmuje :>
        • Gość: Magda Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:23
          Ta pani jest lekarzem med. estetycznej i prawdziwym fachowcem w swoim zawodzie.
          Podaj adres na swojego e-maila to wyslę Ci na nią namiary, bo tu nie chce być
          posądzona o jakąś reklamę :),
          • Gość: _suonko Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:29
            oluska@poczta.eu

z gory dzieki :)
          • Gość: simba03 Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:54
            Czy ja też mogłabym prosić o namiary do Pani Doktor i może Pani jeszcze mnie
            poinformować jakie inne zabiegi są tam wykonywane. Dziękuję.
            simba03@gazeta.pl
    • Gość: viki Re: Laserowa depilacja IP: *.c241.petrotel.pl 08.05.06, 17:38
      Robiłam laserową depilację u p.doktor w gab. kosmetycznym ( zapomniałam
      nazwy,wchodzi się od Tumskiej ). Wydałam sporą kasę i gó.. pomogło. Z tego co
      wiem podobno jak na laser to tylko do wawy, u nas w Płocku jest za słaby. Nie
      polecam. Szkoda kasy
      • enaka Re: Laserowa depilacja 02.01.07, 17:18
        A ile mialas zabiegow?
        • Gość: zuzuz www.kosmedica.pl-PLOCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:17
          ZA MIESIAC W POLOCKU OTWORZY SIE NOWY GABINET WWW.KOSMEDICA.PL KTORY WYKONUJE
          DEPILACJE LASEROWA I NIE TYLKO. POZDRAWIAM ( WIECEJ PYTAN zuza.d@op.pl)
          • Gość: samanta Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:19
            kiedy i gdzie otworzy sie ten gabinet????? bardzo chce sobie zrobic depilacje
            laserowa.
            • Gość: ewelinka21 Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:30
              ja tez chce zrobic depilacje laserowa:) duzo jest gabinetow w wawie a u nas nie
              ma:( mam nadzieje ze ten bedzie fajny, tylko jakis namiar na niego poprosze!
              • reiwsz Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 04.02.07, 14:13
                Laserowa depilacje od conajmniej dwóch lat wykonuje przychodnia dermatologiczna
                na Kolegialnej obok Pizza Corner.
                • Gość: aga Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:37
                  a ile kosztuje taka depilacja laserowa?
                  • Gość: kasia Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:17
                    kolo 300zl zalezy co chcesz robic? wiem ze bikini tyle kosztuje bo w wawie
                    kolezanka robila. Wiem tez ze najlepszy jest laser diodowy,daje najlepsze
                    efekty.
                    • Gość: beata Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:05
                      Robilam depilacje laserowa w wawie laserem diodowym w gabinecie
                      kosmedica.Powiem,ze nie ma lepszej metody depilacji! swietna obsluga jest w tym
                      gabinecie jestem bardzo zadowolona:)Ciesze sie ze bedzie w Plocku! Polecam
                      • Gość: Lidka Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:56
                        ByLam u dr Galewicz (dermatolog) w przychodni dermatologicznej Dermamedica
                        (chyba tak) na ul. Kolegialnej.
                        Pachy i okolice bikini mam już z głowy!!! Rewelacja!
                        • mmyszsza Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 17.02.07, 20:21
                          ja się strasznie boję bólu , więc może ktoś mi powie czy depilacja laserowa boli????
                          • reiwsz Re: www.kosmedica.pl-PLOCK!!! kiedy???????? 19.02.07, 21:45
                            Boli. tak samo jak nielaserowa.
                          • Gość: kosmedica Kosmedica.pl- Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:27
                            SERDECZNIE ZAPRASZAMY OD 15 MARCA NA ul.Grodzka 6 lokal 7 .SUPER RABATY, wiecej
                            informacji pod numerem 664 726 984 lub email: zuza.d@op.pl.
                            • Gość: kosmedica Re: Kosmedica.pl- Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:11
                              WSZELKIE PYTANIA DOTYCZACE DEPILACJI LASEROWEJ W GABINECIE KOSMEDICA PROSZE
                              KIEROWAC NA ADRES E-MAIL www.plock@kosmedica.pl ZAPRASZAMY OD 15 MARCA!!!
                              ul.Grodzka 6 lokal 7 SUPER RABATY%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka