Gość: ZOFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:07 Proszę o opinie na temat tego lekarza - czy można mu zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLGA Re: Ginekolog Białecki IP: 193.59.95.* 09.08.06, 11:14 jasne że można i zależy w jakiej sprawie . Co do kompetencji to opinie sa różne aja wiem jedno- gburowaty i niemiły.Jak oddał wyniki badań to kazał zapisac sie na nastepna wizytę żeby wypisć recepte, jakby na tej nie mógł. Ja go nie lubię , a co myslą inni nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ginekolog Białecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:16 Ja sądzę że to jeden z najlepszych ginekologów w mieści nie jest to typ showmana wkółko uśmiechniętego, posiadającego usg 3d na którym się nie zna, ale naprawdę bardzo rzeczowy dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolog Białecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:59 a ja całkowicie odradzam kontaktu z tym doktorkiem, moze i cos wie, zachowuje sie jak by wszystkie rozumy pozjadał a jezeli nie idziesz na wizyte prywatną to Ci nie pomoże ma to na twarzy wypisane! nie polecam! to był 1 lekarz u którego byłam i traumatyczne wspomienia. a nawet prywatnie słysałam opinie ze jest taki se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolog Białecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:37 według mnie bardzo w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Ginekolog Białecki IP: *.c240.petrotel.pl 15.08.06, 21:11 on puszcza bąki podczas badnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: Ginekolog Białecki IP: *.c240.petrotel.pl 15.08.06, 21:14 i dłubie sobie w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOFIA Re: Ginekolog Białecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:37 chodzę do niego regularnia i nic takiego nie zauważyłam - może to ty dłubiesz w nosie i coś puszczasz- proponuję odrobinę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: Ginekolog Białecki IP: *.c157.petrotel.pl 26.08.06, 18:05 odezwała się ta co bąków nie puszcza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ginekolog Białecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 06:52 ale on naprawde dłubie w nosie Odpowiedz Link Zgłoś