sabinillas 11.05.07, 12:51 Która z Was czesała się u fryzjerki przy Różanej i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:21 Warto bo fryzura na pewno Ci sie nie popsuje i jestes troszke inaczej uczesna z tym ze ostatnio wszystkie panny mlode w plocku czesza sie u niej i ostatnio stalo sie to troszke oklepane...ma rozne pomysly p.Iwonka na koki ale wszystkie w tym samym stylu. Za duzo juz tego a co za duzo to nie zdrowo:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: fryzjerka "przy Różanej" 11.05.07, 13:31 A jak myślisz, gdzie warto byłoby się udać,bo ja naprawdę nie mam jeszcze pomysłu,a ślub już za 3 miesiące!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela221 Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.plock.mm.pl 11.05.07, 21:01 Do p. Iwonki z Różanej i tak już bys się pewnie nie dostała, bo tam trzeba się zapisywać dużo wcześniej, ja się zapisałam na rok wcześniej. Polecam p. Żanetę z salonu Vogue, cvzesała mnie jak byłam świadkową i bardzo byłam zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.c244.petrotel.pl 11.05.07, 23:00 czy któraś z Was orientuje sie w cenach w salonie Vogue? Chodzi mi o cięcie i balejage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.c247.petrotel.pl 12.05.07, 11:12 Salon "Iwona" na Piaska - czesze córka właścicieli. Upięcia są śliczne, niestandardowe i trzymają się do końca poprawin, albo i dłużej. U pani na Różanej faktycznie wszystko na "jedno kopyto" a ceny z kosmosu. Polecam salon na Piaska - mają albumy ze zdjęciami fryzur, można wcześniej coś wybrać, zapytać o cenę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.c246.petrotel.pl 13.05.07, 19:20 ja też proponujr salon "Iwona" bardzo fajnie czesze pani Iwona, czesze się u niej już 5 lat i zawsze jestem zadowolona, piękne fryzury i nie duże cent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.plock.mm.pl 30.10.07, 15:52 wow to od 5 lat non stop bierzesz sluby, niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warto! Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:41 Widziałam trzy fryzury wykonane przez Panią Iwonę z Różanej i powiem szczerze, że warte są swojej ceny!!! Chociaż ceny faktycznie z kosmosu... Jednak nikt tak nie potrafi upiąć pięknej fryzury nawet jeśli klientka nie ma długich włosów, a z tego co wiem charakter upięcia jest wczęniej omawiany z tą panią, więc jeśli komuś się nioe podoba to po części jego wina. Pani Iwona stosuje dopinki i u tych osób, które ja widziałam tak dobała kolory, że pierwszą myślą było, że to włosy! Dopiero jak czlowiek na spokojnie się zastanowi i zna wcześniej osobę, która ma wykonaną fryzurę, to uświadamia sobie, że ta osoba wcześniej miała krótsze włosy! Więc myślę, ze jeśli pozwalają Ci na to finanse to warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanna Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.125.c84.petrotel.pl 22.09.07, 01:14 to salon dla idiotek, które dostają kocio-kwiku przed ślubem i tracą kompletnie rozum z próżności. Koki są "oklepane" i nie warte tej ceny, ale cóż, same panie sobie jesteście winne i napędzacie wodę na młyn. Jeśli się dobrze rozejrzycie, to wielu fryzjerów jest w stanie ślicznie i gustownie uczesać do ślubu za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.178.c77.petrotel.pl 22.09.07, 20:42 A możesz cos zaproponować? Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000 Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.036.c88.petrotel.pl 26.09.07, 19:29 ja wprawdzie do ślubu czesałam się 4 lata temu, ale mogę Ci polecić panią Kasię (właścicielkę) z salonu "U Kasi" przy 1-maja (tj. wysoki budynek zaraz obok dawnej poczty)- bardzo fajnie czesze na różne okazje i włosy dobrze się trzymają; a jeśli chodzi o normalne, codzienne zabiegi na włosach to warto też iść do pani Marzeny w Dobrzyniu n/Wisła: przystępna cena, fajne balejaże, styling włosów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000 Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.036.c88.petrotel.pl 26.09.07, 19:31 pani Kasia, też ma zresztą umiarkowane ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:15 czesze ok ale ile kasy sobie zyczy !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niatka Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.031.c73.petrotel.pl 14.12.07, 22:54 Ta przy Różanej w ogole nie potrafi dobrać fryzury do owalu twarzy i stroju panny młodej. Widzialam kilka panien młodych: koki owszem ładne, ale schowane pod welonem i żadnego efektu nie widać, poza tym uczesane zupełnie gładko przy twarzy, więc fryzura nie jest efektowna. Dopiero po połnocy, gdy młoda zdejmie welon widać fryzurę. To chyba trochę za późno. POza tym to nie jest zawodowa fryzjerka, a cała sztuka tych koków polega na dopięciu sztucznych włosów i ozdób.Fryzjer jest od tego, zeby dobrać fryzurkę do urody, a nie tylko spiąć włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.190.c79.petrotel.pl 14.02.08, 14:55 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 14:30 czesałam się u niej 4lata temu wtedy zapłaciłam ok 300 zł. teraz o zgrozo fryzura z zaliczką kosztuje 450zł i za co. nie warto dziewczyny. jesli masz ładne długie włosy to dobra fryzierka cos z tego zrobi a ona przyklei jakieś sztuczne włosy które były noszone przez wiele innych osób. Wszystko robi na jedno kopyto. nie wiem czym one się różnią od siebie tylko chyba kolerem. Jeśli chcesz zmarnować pieniądze, to idz. Ja przeznaczyłabym je na coś innego. Poza tym Pani "fryzierka" jest dość przemądżała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 16:21 Szczerze Wam powiem, że widziałam koki p. Iwony, są ładne, owszem ale czy warte swojej ceny? Myślę, że dużo fajniej, za duuużo mniejsze pieniądze uczesze Was reklamowana tu na forum p. Milenka! Czesała mnie na wesela i byłam bardzo zadowolona, a zapłaciałam grosze w porównaniu z cenami przy Różanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.050.c85.petrotel.pl 22.02.08, 02:03 Nazywajmy rzeczy po imieniu. Ta Pani nie umie czesać, a jedynie zręcznie dopina sztuczne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 17:12 I znowu tak p. Milenka. Żaaaaaaal....post dotyczy fryzur p.Iwony a nie reklamowania innych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 14:28 Jak z terminami na 2009r, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:59 Pani Milenka z Mirage!!! Tylko ona!!! Jest ładna, młoda, ma wspaniały biust i nogi, strzyże tak że huhu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 03:18 Ostatnio ta Pani totalnie olewa klienta. Lekceważy ustalone godziny można się nie wyrobić czasowo. Moja znajoma nie zdążyła na zdjęcia bo poślizg był 1,5 godziny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda mama Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: 80.51.246.* 06.06.08, 13:43 Fryzjerka na Rozanej?-Pomylka!!!Kobieta nie umie nic zrobic z wlosami, poniewaz tak ja chwalono sama pojechalam na rozmowe zeby sie przekonac jaka jest prwada i niestety tylko potwierdzilo sie zle zdanie. Mam bardzo dlugie wlosy(a podobno z dlugich mozna cuda zrobi) a ona oczywiscie chciala je spinac na gladko i dopinac sztuczne- FUJ!!!Nie ma zielonego pojecia o czesaniu i dobieraniu fryzur!A ceny sa z kosmosu!Polecam salon na Sienkiewicza SYA-po starym labiryncie, czesze Sylwia albo Ola, piekne fryzury i niedrogo, za probna zaplacilam 60 zl a za slubna z makijazem 120 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.018.c66.petrotel.pl 06.06.08, 23:47 ..to one makijaż też robią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.018.c66.petrotel.pl 07.06.08, 00:29 a czy ona ma usta " robione " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 20:18 - nie wim ale Milenka jest najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek_666 Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:07 Mi Mi Milenka Mi Mi Milenka Tylko, ona i jedyna Mi Mi Milenka Mi Mi Milenka Ona fryzjerką super jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 00:06 Jestem zapisana na Rożaną ale zdecyduję dopiero po próbnej. Martwi mnie kwestia włosów przyczesanych na gładko... Nie widzę też za bardzo alternatywy, może Ona i On? W Labiryncie to ja się nie odnajdę, warunki estetycznie mi nie pasują i nawet cena nie pomaga ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 03:29 Jestem fotografem i wydaje mi się że mogę co nieco powiedzieć na temat fryzur. Przede wszystkim dziewczyny zlitujcie się nad sobą i nie oszpecajcie się tymi kokami. Nie każdej buzi jest ładnie w koku. Widze na spotkaniu młodą piękną dziewczynę - jadę na zdjęcia i widzę matronę z buzią jak cebula . Jednej na 10 jest dobrze w koku. Fryzjerki na siłe wciskają koki bo za to więcej kasy biorą. Nie dobierają wcale fryzury do kształtu twarzy - liczy się tylko kasa. Bardziej krytycznie spójrzcie na siebie i własną urodę. Fryzura i strój mają maskować wasze niedostatki a nie uwypuklać je. Są programy komputerowe gdzie można do własnego zdjęcia podstawić różne fryzury. Radzę pobawić się czymś takim. Tu tak na szybko z google www.fryzury-happyhair.pl/index.php?action=demo Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 01:02 Też tak myślę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fryzjerka "przy Różanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 21:30 Ciężko się zdecydować, ale w koku rzeczywiści wyglądam jak matrona. Dzięki za pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś