Gość: Ana IP: *.c245.petrotel.pl 09.06.07, 12:54 Dajcie znać gdzie można w Płocku ładnie i bezpiecznie wybielić zęby?Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:10 Ja i moje kolezanki wybielałyśmy na ul.Wyszogrodzkiej 54 u młodej Pani stomatolog tam gdzie jest taki szyld z ząbkiem, przepraszam ale nazwiska nie zapamiętałam. Ceny nie pamiętam ale była O.k Efekt super!!! Juz po kilku dniach były widoczne efekty a po całej kuracji ząbki miałam idealnie białe. Naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wybielanie zębów IP: *.c153.petrotel.pl 11.06.07, 10:29 Słyszała że u Sarnowskiej na Armii Krajowej można wybielić - w gabinecie - 600 zł - a jakieś matryce do wybielania w domu - 400 zł - ale naprawdę nie znam opinii co do jakości zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wybielanie zębów IP: *.plock.msk.pl 11.06.07, 11:24 fajnie, że niektorzy idą do dentystki i nie wiedzą jak ona sie nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: wybielanie zębów IP: *.c245.petrotel.pl 12.06.07, 00:10 A może ktoś jednak zna konkrety: nazwisko, adres, cena - też mnie interesuje ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: wybielanie zębów IP: *.class147.petrotel.pl 16.06.07, 00:48 najlepiej myć starannie i regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: wybielanie zębów IP: 178.73.8.* 06.08.14, 17:35 Polecam gabinet DrKacprzak w Orlen Arenie wspaniała Pani doktor super sprzęt, czyściutko a efekt REWELACJA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsj Re: wybielanie zębów IP: 80.10.159.* 07.08.14, 18:06 polecam gabinet Kli-Dent na Czwartaków, 2 rodzaje wybielania, lampą i metodą nakładkową, ja miałam nakładki, efekt utrzymuje się do tej pory a minęły 3 lata, a piję i kawę i wino i jedzenia kolorowe, mycie dobrą pastą i zęby nadal bialutkie. nie zniszczyło mi to zębów, nie psują się szybciej, chodzę na kontrolę regularnie co pół roku i żadnych ubytków, zęby nie stały się nadwrażliwe. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelek wybielanie zębów IP: *.play-internet.pl 17.08.14, 16:22 Dwa tygodnie temu byłam na wybielaniu w gabinecie Dr Kacprzak. Byłam bardzo mile zaskoczona, super gabinet,a Pani dentystka bardzo sympatyczna. Super efekt! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś