cemka 09.12.07, 17:06 Czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą na temat dobrych dermatologów w Płocku? Chodzi mi o takiego specjalistę, który umie właściwie zdiagnozować i doradzi działające specyfiki. Z góry dziękuję za wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Dermatolog IP: *.plock.mm.pl 10.12.07, 21:15 Polecam dr Galewicz z przychodni Derma-Med na ul. Kolegialnej. Można się zapisać na kasę chorych, chociaż są długie terminy oczekiwania. Mi Pani doktor bardzo pomogła, zaleciła bardzo dobra kurację Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talia Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:44 ja również polecam tą Panią, a terminy nie są długie, bo jeśli zapiszesz się na wizytę prywatną to czeka się normalnie, jak u każdego specjalisty w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on21l Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 17:55 Nie chodźcie do Niej, mnie 3 lata szprycowała antybiotykami i efekt taki, że pomagało póki brałem, a teraz mam słabe szkliwo i niski wzrost (tetracykliny odkładaja się w kościach i szkliwie jakby ktoś nie wiedział). Właściwy efekt przyniosła kuracja u dr. Czernica w przychodni na gradowskiego. Płatna, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
cemka Re: Dermatolog 27.12.07, 19:08 Hej a mógłbyś napisać coś więcej o tym lekarzu? Może ma jakiś gabinet w którym przyjmuje albo w jakiej przychodni można się do niego zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś