maseczka182 08.04.08, 18:50 Szukam dobrej fryzjerki która przyjmuje w domu.Czy możecie mi kogos polecic? mój nr gg 3899962 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milenka Re: Szukam fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:30 Najlepsza w Płocku jest p. Milenka i nie ma się co oszukiwać,. że są jakieś lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam fryzjerki IP: *.147.c88.petrotel.pl 08.04.08, 19:52 A kto to jest pani milenka/jest fryzjerką?jesli tak to jestem zainteresoewana bo też szukam fryzjerki która przyjmuje w domu ppodaj jakis namiar.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 20:27 p.milena nie przyjmuje w domu ,ani nie dojeżdza do klientek niestety,kiedys dojeżdzała,czesała mnie i robiła mi makijaż w domu, także wiele gości z mojego wesela też.ale warto przyjechac do salonu mirage,robi cuda...we wrzesniu mam wesele i już się zapisałam i pojade do salonu.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 20:37 dajcie sobie w koncu spokoj z ta pania milenka bo az mdli od tego, kazdemu co innego pasuje, jeden lubi tego fryzjera ktos inny innego i dla kazdego jego fryzjer jest najlepszy, a tylko milenka i milenka, bo robi fryzury jak sobie panienka zazyczy i wszystkie na jedno kopyto to zaraz prowincjuszki uwazaja ze to jakies guru, laza po tym plocku panny podobne do siebie, a wszystkie spod nozyczek pani milenki, poza tym dobry stylisty dobiera fryzura i doradza co komu pasi, a ona tylko obcina na zyczenie bo tak najlatwiej, poza tym kosmetyczka i fryzjerka w jednym...jak ktos jest od wszystkiego to jest do niczego, kochajcie sobie pania milenka ale bez narzucania tej milosci innym. mozna powiedziec co i jak, jakie macie odczucia i polecic ale nie mozna napisac ze jest najlepsza w plocku bo co czlowiek to opinia i dla jednego dobre to a dla drugiego co innego, ja wsrod znajomych pytalam i o pani milence uslyszalalm same zle rzeczy, wiec nie piszcie ze najlepsza, dajcie ludziom wyrabiac sobie wlasne zdanie a nie gnoicie kazdego kto poleci innego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Szukam fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:46 Takie bzdety to może pisać tylko zazdrosna kokurencja! A p. Milenka i tak jest naj!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 22:47 smieszna jestes, jak krytyka to od razu ze konkurencja,dziecinne myslenie, moze przyjmij do wiadomosci ze nie wszystkie klientki sa zadowolone z uslug pani milenki. gorzkie to ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha m. Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 22:55 masz rację z tym ze każdy ma wybór,ale nie pisz ,że coś od znajomych słyszałaś o strzyżeniach ,bo ona nie dotyka nożyczek!!!chodzę do Mirage tyle lat na paznokcie i nie widziałam aby strzygła,nie zajmuje sie tym moja droga!ma od tego inne dziewczyn,które świetnie strzygą.pozdrawiam wszystkie klientki.gocha m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha m. Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 23:15 a widziałam raz - akurat trafiłam - jak strzygła po przedłużaniu włosy. bardzo mi się podobało.fajna fryzurę zrobiła kobitce dobraną do całokształtu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Szukam fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:15 Tak! Tak! Kochamy p. Milenkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doni Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 08.04.08, 22:43 słuchajcie,pewnie,że każdy ma wybór i gdzie chce tam idzie.ale czy to źle,że ktoś ma 6 zmysł i potrafi czesać na ślub i zrobić makijaż?p.Milena robiła mi makijaż a włosy chyba p.Monika-w czarnych włosach i nie na jedno kopyto jak to opisałaś, bo gdy siedziałam to kończyła inna laskę i super!.a ja wyglądałam bajecznie.przecież na Różanej też robi makijaże i włosy tylko drogo. przestańcie już deptać...po innych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Szukam fryzjerki IP: *.plock.mm.pl 09.04.08, 11:22 to klientki "salonu" mirage obrazaja inne fryzjerki i kosmetyczki, nie potrafia przyjac do wiadomosci ze to co dla nich fajne dla innych nie koniecznie, niech kazdy chodzi tam gdzie lubi i nie obraza innych salonow, ja osobiscie lubie byc strzyzona przez pania Monike z ul. Zdunskiej, ale jakos nie przychodzi mi do glowy by obrazac inne fryzjerki, czy klientki mirage byly klientkami wszystkich innych kosmetyczek i fryzjerek w plocku ze moga powiedziec ze salon mirage najlepszy? poza tym kim one sa by moc robic takie rankingi? zwykle opinie zwyklych klientek, one akurat lubia mirage, inne osoby lubia inne salony, nich kazdy powie o swych ulubionych nie oczerniajac innych. Odpowiedz Link Zgłoś