tete10 07.11.08, 16:46 Jak się nazywała kiedyś knajpa w miejscu gdzie teraz jest eldorado a kiedyś Belweder? Chodzi o mały zakładzik :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwisniewski Re: Pytanie za 100 punktow 07.11.08, 16:49 tete10 napisał: > Jak się nazywała kiedyś knajpa w miejscu gdzie teraz jest eldorado a > kiedyś Belweder? Chodzi o mały zakładzik :) Żaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: Pytanie za 100 punktow IP: *.plock.mm.pl 07.11.08, 18:05 Basztowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybaryta Re: Pytanie za 100 punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:39 powiem wam ze jesli chodzi o znajomosc knajp w Płocku kwisniewski mi imponuje ....wrzos ,żaczek ...wszystko wie.Coż trzeba byc bywalcem.Nareszcie ujawnił swoje prawdziwe oblicze birbanta i hulaki.Brawo!Może to rzeczywiscie normalny kolo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morro Re: Pytanie za 100 punktow IP: *.plock.mm.pl 07.11.08, 19:55 poza tym kwisniewski zgarnął 100 punktów i prowadzi! Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby! Re: Pytanie za 100 punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:12 Tylko czy jego opinii nie zakwestionuje rywalizujacy z nim o palme pierwszenstwa co do znajomosci plocian/to takie pseudo lacinskie slowo/znany i o pozycji ugruntowanej wypowiedzia dr chydzynskiego z TNP,internauta Mplocczanin.az sie boje co sie stanie jak pomiedzy panami rozgorzeje iscie homycki bój w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby! Re: Pytanie za 100 punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:14 Sorki!Chodzi oczywiscie o bój homerycki-taki pojedynek gigantow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as niemniej koledzy to kwiśniewski ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:20 ja do burdelu nie chodze ale wiem gdzie są bo pisze masz z czytaniem kłopoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doasa Re: niemniej koledzy to kwiśniewski ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:38 Powaznie jest tam jakas nowa agencja?Znasz wiecej szczegolow?Nawet jak tam nie byles osobiscie to z pewnoscia ktos ci opowiadal,choc sadzac z twojego tak ostentacyjnego odcinania sie od tego tematu musisz czesto z takiego obiektu korzystac! Odpowiedz Link Zgłoś