Gość: Nina IP: *.plock.mm.pl 01.02.09, 09:50 czy korzystał ktoś z usług City spa na Nowym Rynku? Jakie wrażenia? A może ktoś ma link do nich? Będę wdzieczna:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: CITY SPA IP: 79.191.147.* 06.02.09, 21:57 Znalazłam stronkę, trudno było www.cityspa.net.pl, muszę iśc w poniedziałek i zobaczyć, co tam jest, a może ktoś z Was tam był, albo słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
karmen22 Re: CITY SPA 19.02.09, 13:29 Byłam na Walentynki ze swoim chłopakiem...bardzo przyjemne miejsce ,szczególnie polecam wspólny masaż i jacuzzi przy świecach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: CITY SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:53 Ja też już byłam, Karmen podzielam Twoją opinię, masaż rewelacyjny - szczególnie w męskim wydaniu,solarium mega wypasione no i tanie - jak przeliczyłam nawet 0,88 groszy, to najniżej w Płocku. Teraz idę na mikrodermabrazję a potem kwasy - moja kumpela już była - opinia - najlepsze miejsce w Płocku - i co najważniejsze na każdą kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: CITY SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:47 czemu te wpisy pachną mi reklamą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: CITY SPA IP: *.centertel.pl 25.02.09, 10:25 Masz rację nina. To reklama i na dodatek nieudana:) Bo mega wypasione solarium nietrudno znaleźć w Płocku za mniej niż 88gr, więc czym tu się chwalić??? Tym bardziej, że łóżka nie są już pierwszej "świeżości" tylko przelatały już parę ładnych setek godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
cityspa.plock Re: CITY SPA 25.02.09, 12:55 Ktoś napisał może przesadnie słodko - dziękujemy, natomiast bez komentarza- to nie my. Zapraszamy na nasza stronę www.cityspa.net.pl i do odwiedzenia nas- bo tutaj lekko rozmijasz się z prawdą. Sprzęt i wyposażenie mamy wysokiej klasy. POZDRAWIAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: CITY SPA IP: *.centertel.pl 26.02.09, 00:47 Sprzęt wysokiej klasy? Może kosmetyczny, ale na pewno nie łóżka. A takich wątków kryptoreklamujących było już wiele na forum i dziwnym trafem nigdy właściciel danego lokalu nic nie wiedział o nich... I tylko przypadkiem wszyscy właściciele jeszcze tego samego dnia odnajdują wątek i dziękują za zainteresowanie klientów... Żenada... Trzeba mieć odrobinę klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs masaz tajski kurs masazu tajskiego warszawa kursy masaz tajski IP: 91.106.9.* 19.11.09, 17:23 zadzwonilem wczoraj do spa, zeby dowiedziec sie o kwalifikacje masazysty do wykonywania masazu tajskiego - recepcjonistka nie wiedziala i poprosila do telefonu Dominika, ktory ponoc wykonuje te zabiegi. Niestety nie mogl on odpowiedziec, kiedy i ile godzin uczyl sie tej terapii. Gdy napisalem do wlasicielki tego spa, Olgi Wawszczak, do dostalem zrugowany z grubej rury: "nie przypominam sobie, abym prosiła by sprawdzał Pan kwalifikacje moich pracowników". Mozna przypuszczac, ze Dominik nie ma kwalifikacji do wykonywania zabiegow tajskiego i Olga nie sprawdzila tego wczesniej i teraz probuje zatuszowac sprawe. Jesli stosunek wlascicielki spa do klientow jest taki sam, jak do mnie, to odradzam odwiedzanie tego spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: CITY SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:35 ?????? To co najmniej dziwne, że po raz kolejny znika tyle wpisów w tym wątku i zmieniana jest data innych wpisów!!! Czy szanowni administratorzy mogą to wyjaśnić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: CITY SPA IP: 188.33.19.* 21.11.09, 22:46 czemu kasowane są wpisy?????????? czyżby po znajomości ktoś kasował negatywne opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: CITY SPA IP: *.228.c95.petrotel.pl 24.11.09, 10:33 mój wpis też zginął!! oszuści!! i tak będę pisała czy to tu czy tam, że na podolach solarium jest tańsze niż u was!!! i poł płocka tam jeździ i jeździć będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: CITY SPA 19.04.10, 15:59 Z pewnością nie zasługuje na miano spa. Zwykły gabinet kosmetyczny, ot co. Spa ma to do siebie, że się tam przychodzi odpocząć i nie martwić o nic. Nie widziałam takiego spa, do którego należy przyjść z własnym ręcznikiem i klapkami. A do prysznica przechodzić do drugiego pomieszczenia w samym (własnym) ręczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs masaz tajski kurs masazu tajskiego warszawa kursy masaz tajski IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 08.05.10, 16:55 spa powinno dbac w szczegolach o swoj wizerunek, to wlasnie jakosc i wielorakosc uslugi odroznia go od sanatorium czy gabinetu masazu czy kosmetycznego. wspomniany przeze mnie wczesniej masazysta, p dominik, juz w spa nie pracuje - otworzyl swoja wlasna dzialalnosc (obawiam sie jednak, ze jak halturzyl, tak i halturzy). Ten przyklad moze swiadczyc o znacznej rotacji kadry (zabawil on w spa tylko przez pare miesiecy). samo spa od polowy ubieglego roku (czyli w kilka miesiecy od zakupu) probuje sprzedac najnowoczesniejszy sprzet do opalania, ktory nie przynosi oczekiwanych zyskow. Odpowiedz Link Zgłoś