Gość: yowanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:34 był ktoś może u wróżki na Jachowicza? sprawdza się to, co mówi? wspomina też o złych rzeczach? jeśli ktoś ma do niej nr telefonu to również bardzo proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna1082 Re: wróżka- Jachowicza 22.06.09, 14:53 Ja byłam i mi owiedziała nieprawdę, tzn.Ze nie jestem w ciąży, ajak będę to dopiero za dwa lata i będę miała chłopca.A co się okazało w tym czasie byłam już w ciązy i mam śliczną córcię.Aha i powieziała, że wyjdę za mąż za kogoś kto przyjedzie za granicy, niestety też się nie sprawdziło.Nie warto wierzyć w te głupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wróżka- Jachowicza IP: *.plock.mm.pl 22.06.09, 18:09 przeciez wrozka z jachowicza od dawna nie zyje, a jej wnusia jedzie na "slawie" babcie, nie majac daru za grosz, tak to i jak moge powrozyc,moze nawet lepiej, bo sobie stawialam karty i wszystko mi sie sprawdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiacicha1 Re: wróżka- Jachowicza 17.07.09, 21:51 Ja też chodziłam b dawno temu do jej chyba babci-wszystko mi sie wtedy spelniło a jak w myślach czytała. Moze wjecie kto u nas w płocku dobrze teraz wróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfty Re: wróżka- Jachowicza IP: 89.231.66.* 04.08.09, 18:58 Ja byłam dziś... Powiedziała mi duzo rzeczy z przeszłości, a nie mamy wspólnych znajomych i w Płocku mieszkam krótko... czy sprawdzą się przepowiednie to dopiero się okaże... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniara Re: wróżka- Jachowicza IP: *.cdma.centertel.pl 09.10.09, 12:38 oj to ja pójdę jutro może powie mi coś ciekawego po starej znajomości nasze babcie kiedyś dobrze się znały razem plotkowały i nam przyszłość przepowiadały nic a nic się nie sprawdziło życie jest zaskakujące i zarazem okrutne doprowadziłam miastową rodzinkę do totalnego obłędu sprzedałam mieszkanie, kupiłam hektary i wyprowadziłam się na wiochę jestem wieśniarą!!! szukam dobrego psychologa dla mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: wróżka- Jachowicza IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 14:36 Twojej mamie już nikt nie pomoże. Kosmici ją nawiedzili, firanki jej pocieli, na jej kuchni obiady gotują, w jej pralce pranie robią cofając liczniki od wody i za nic nie chcą płacić, a w Płocku wszystko takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wróżki Re: wróżka- Jachowicza IP: *.cdma.centertel.pl 09.10.09, 15:06 Droga wróżko czy przepowiesz mi przyszłość na tym forum, tak po starej znajomości. Nie będę musiała jechać do Ciebie prawie 30 km i zaoszczędzę na paliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: wróżka- Jachowicza IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 15:39 Nic Ci nie powiem, bo nasikałaś mi kiedyś zbyt mocno do piskownicy, rozmoczyłaś piasek i babka mi nie wyszła. Klepałam i klepałam w tą foremkę, a wszystko się rozsypało. Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: wróżka- Jachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 15:55 jest bdb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierząca we wróżkę Re: wróżka- Jachowicza IP: 80.48.4.* 15.11.09, 10:07 Zaglądam czasami do pani Ewy.Mi się sprawdziło to, co mówiła...Tylko bardzo żałuję, że nie posłuchałam jej ostrzeżeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: wróżka- Jachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:42 jest ok. tylko strasznie duzo ludzi tam chodzi i brakuje prywatnosci. przyjmuje w uchni i ciągla ktos sie kręci . Odpowiedz Link Zgłoś