kuncwotek 03.04.08, 19:52 Kiedy otworzą tą kawiarnio - pierogarnię? Wie może ktoś coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Remont w starej cukierni 03.04.08, 22:55 o!! ja nie wiem nic a nic:D to ja chciec wiedziec wiecej:D Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Remont w starej cukierni 04.04.08, 10:30 Właśnie zastanawiałam się czy to Ty, ale sądziłam, że jednak otworzysz coś w Pruszkowie. A powiedz mi czy to może Ty kiedyś stałaś, taka elegancka z jakimś mężczyzną i oglądałaś budynek od strony Bankowej, a ja szłam z wózkiem i mi ustapiłaś miejsce na chodniku? Ale szybko pisz co, jak i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Remont w starej cukierni 05.04.08, 10:52 nie to raczej nie ja:) moje plany kawiarniowe niestety musza chwilowo ustapic innym, i widze ze konkurencja rosnie a ja jeszcze w lesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Remont w starej cukierni 06.04.08, 15:27 No ja też myślałam, że to twoja sprawka z tą pierogarnią... :-) Szkoda, że to jednak nie twoja działalność. Ale i tak trzymam kciuki. Mam nadzieję, że twe plany kawiarniowe się ziszczą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cabrioleecik Re: Remont w starej cukierni 09.04.08, 08:13 Witam serdcznie wszystkich forumowiczów i zapraszam w sobotę 12.04.08 o godz,12.00 na oficjalne otwarcie mojej cukierenki. Bardzo proszę jeśli będziecie państwo mieli jakieś sugestie bądż pytania to kierujcie je do moich dziewcząt w lokalu. serdecznie pozdrawiam i oczekuję na państwa w sobotę . Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Remont w starej cukierni 09.04.08, 12:21 Dziękuję za zaproszeni i przyłaczam się do pytania zby: gdzie? :-) Domyslam, że chodzi o nową starą cukiernię, ale pewności nie mam :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Remont w starej cukierni 09.04.08, 19:01 Tigrissimo masz rację, chodzi o starą cukiernię na przeciwko torów. A czy otwarcie nie miało być dzisiaj? Nawet zaglądałyśmy z koleżanką, ale furtka była zamknięta. Czekamy w takim razie do soboty;) Odpowiedz Link Zgłoś
cabrioleecik Re: Remont w starej cukierni 09.04.08, 23:08 SZANOWNI forumowicze bardzo chciałam otworzyć cukierenkę dzisiaj o godz 12.00 ale ze względu na opóżnienie odbióru lokalu przez sanepid nie udało mi się to.O 15.00 lokal został otwarty tak więc serdecznie zapraszam już od jutra.Jak pisałam wcześniej na oficjalne otwarcie zapraszam w sobotę. dla zainteresowanych podaję adres Komorów ul Bankowa 1 przy torach kolejki WKD. Odpowiedz Link Zgłoś