badnick 04.06.06, 21:26 Mam pytanie czy ktoś przeszedł pomyślnie rekrutację tzw III etap jazdę z anglikiem i może już pracuje.Kiedy byliście w Kraku i jak wam poszło? Podobno jest wyjazd 7 lipca? Czy wie ktoś coś? Może jedziecie do Croydon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek B Re: kierowcy w tesco IP: 83.142.185.* 05.06.06, 10:22 Witam, a Ty już przeszedłeś testy? Zakwalifikowali Cię? Ja jadę 07.07, ale nie wiem jeszcze czy to będzie Croydon czy gdzieś indziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 05.06.06, 21:55 Tak przeszedłem testy i podobno ma to byc Croydon, ale nic jeszcze nie wiem.Miałeś już badania? Nie wiesz może w jakich godzinach się pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek B Re: kierowcy w tesco IP: 83.142.185.* 06.06.06, 17:06 Tak, miałem badania, mnie już maju zakwalifikowali, ale odrzuciłem termin 02.06, bo mi nie pasował. Teraz czekam na list ofertowy na 07.07. Co do godzin itp. to nic nie wiem, jakoś pracujący już kierowcy niechętnie się z nami dzielą informacjami /bez urazy/:) Decydujesz się na ten termin? Mój gg:2925289, jak chcesz to na spokojnie możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 07.06.06, 19:24 czesc mozemy pogadac ale dopiero w wekend, bo jestem troche zajety.Mysle ze pojade 7 jesli tylko dostane list ofertowy.Wolalbym londyn i dla tego jestem ciekawy czy ktos juz cos wie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 08.06.06, 06:40 Witam, dowiedziałem się wczoraj, że wszelkie informacjie będą podane w przyszłym tygodniu, bo teraz przygotowują osoby na czerwiec. Najprawdopodobniej lecę 07.07 Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 08.06.06, 20:29 A jedziesz jako kierowca? Co z godzinami pracy? bo tego nie moge nigdzie znalezc. Czy ktos wie w jakich godzinach sie pracuje? Z tego co wiem to jest 44 godziny tygodniowo. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 09.06.06, 14:20 Tak, jadę jako kierowca. To znaczy mam nadzieje, że jadę bo jeszcze nie dostałem konkretnej propozycji jedynie zapytali mnie czy termin 07.07 mi odpowiada. No cóz teraz pozostaje tylko czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
slawserw Re: kierowcy w tesco 11.06.06, 13:23 Hej wszyscy przyszli kierowcy tesco.Jestesmi tu tydzien w sumie razem 10 nowych kierowcow(Croydon)Jestem pewny ze przyjedziecie wlasnie tutaj bo jest tu potrzebnych wielu kierowcow.Nie ma stalych godzin pracy,pracujemy pomiedzy 6 a 23 w roznych zminach,max 12 h min 5 h.Przygotujcie sie na male rozczarownie zwiazane z hostelem(troche daleko od pracy,centrum Londynu)Samochody ktorymi jezdzimy to Mercedesy Sprintery bardziej przypominajace ciezarowki niz vany no i ten ruch lewostronny.Powodzenia ale musze leciec Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 11.06.06, 13:50 napisz cos wiecej? Jak jest z mieszkaniem? jaki macie obszar czt to jest caly Londyn czy tylko Croydon? Jak klimaty w pracy i czy sa napiwki? Pozdrowionka Jaro Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 12.06.06, 13:56 jednadk hostel masz na 2 tygodnie potem warto szukać mieszkania. Właśnie napiwki to jest dosyć ciekawy temat:-))) powiedz o nich coś więcej jezeli są ( mam nadzieje że są ). Jeśłi tak to do zobaczenia Croydon na mapie wygląda dosyć ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 12.06.06, 22:29 Mieszkalem kiedys w Londynie przez 3 lata.Croydon nie jest zly, sa gorsze miejsca tj Brixton itp.Mnie jezdzilo sie ok ale ciekawy jestem jak jezdzi sie DUZYM vanem bo ulice sa waskie.POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
slawserw Re: kierowcy w tesco 17.06.06, 12:56 Vanem jezdzi sie super masz pierwszenstwo na waskich uliczkach,ktore u nas kuz dawno uznane bylyby za jednokierunkowe.Atmosfera w pracy jak dotad dosc fajna.Jezdzi sie po calym poludniowym Londynie czyli dosc duzy obszar.Z mieszkaniem nie powinno byc problemu,my wyprowadzilismy sie z hostelu juz po 4 dniach. Powodzenia i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 17.06.06, 22:32 Dzieki za info slawserw, a jak z napiwkami, czy sa zabronione? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 17.06.06, 14:49 badnick, mam pytanie czy dostałeś już list ofertowy, albo masz może jakieś info?? Ja też czekam na ten termin. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 17.06.06, 22:30 Nie dostalem jeszcze listu ofertowego i chyba zadzwonie do nich w poniedzialek. Nie chce wszystkiego na ostatnia chwile zostawiac, tym bardziej ze jeszcze pracuje. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 18.06.06, 10:04 Jestem dokładnie w tej samej sytuacji, też jeszcze pracuje i wolałbym nie robić wszystkiego na złamanie karku. Jak bedziesz miał jakieś info to daj na forum, dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 20.06.06, 13:47 Cze, dziś dostalem info, że jedziemy do Croydon. Natomiast list dostaniemy na początku przyszłego tygodnia-:) Mowie o yermine 07.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kierowcy w tesco IP: 149.254.200.* 20.06.06, 14:53 mam pytanie jak wam placa chodzi mi ile na godzine Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 20.06.06, 21:03 Czesc do mnie tez dzwonili.Croydon i 2000 tysie za wyjazd.Szukales juz mieszkania w necie.Ja patrzylem i np za dom 3 sypialnie i living okolo 200funtow tygodniowo. W kilka osob wyjdzie taniej niz pokoje?Mozna by sie jakos dogadac i wziasc dom w 4-6 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 21.06.06, 09:54 Badnick, patrzyłem na mieszkania i to co proponujesz ma ogromny sens. Ja się piszę na taką opcje. Znalazłem kilka mieszkań, ale tylko małe rozpoznanie bo nie wiem jak daleką są od Tesco. Ważne żeby wszystkie opłaty były w cenie. Może ktoś z obecnych Teskowiczów podpowie na co jeszcze zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 23.06.06, 10:53 mały off-topic, pobieranie krwi i mocz do analizy a w poniedziałek lekarz i... no właśnie mam nadzieje, że jestem zdrowy. Mam małe obawy bo podobno nie ma ludzi zdrowych są tylko źle zdiagnozowani. Cóż za optymizm na 2 tygodnie przed "ewentualnym" wyjazdem. To był najgorzy etap całej rekrutacji i ta ogromna igła prze którą wyssali moją tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 23.06.06, 18:54 No widze ze niezla schiza na badaniach. Mnie to dopiero czeka.Wiesz moze kiedy jest spotkanie w kraku Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: kierowcy w tesco 24.06.06, 10:49 Czekam do poniedziałku lub wtorku i dopiero wtedy dają info o spotkaniu. Jeszcze musze dostać list ofertowy. Schiza jak schiza, ale najlepsze było bo nie chcieli mi robić analiz powiedzieli, że w skierowaniu nie ma czynników szkodliwych. Po "interwencji" w Tesco zrobili mi analizy, ale swoje kilometry samochodem zrobiłem. Problem jesrt w tym że oni honoruja tylko wskazane przychodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Spotkanie 26.06.06, 18:34 Dzisiaj bylem na badaniach.Pani pielegniarka nie mogla mi sie wkuc..... i teraz mam opatrunek na rece:)Dostalem amilem list ofertowy 5.57+0.68+0.68ł mam wplacia 1973 do 28.06 troche malo czasu! Spotkanie w kraku we wtorek 02.07 Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bedigl Re: Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:38 dzisiaj bylem u doktorka w katowicach i już jestem po badaniach kolejne za 2 lata ja tez dostalem email z tesco i spotkanie kierowców 04.07 jakos na 9.30 do 14.30 ale wlasnie rozbili mnie ta stawka bo ciągle powtarzali że ma być powyżej 7 no ale jakoś trzeba bedzie dać rade Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: Spotkanie 27.06.06, 12:24 Chyba Badnick pomyliłeś się bo 02 to jest w niedziele lepiej sprawdź dokładnie:-). A z tą kasą to też troszke małe rozczarowanie, ale cóż dam rade. A może ktoś z Was liczył ile wyjdzie netto, ja próbowałem jednak nie wiem czy dobrze. Obliczyłem 4,98 na h. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: Spotkanie 27.06.06, 22:25 No tak 4.07 sorki, wtorek.Kasa nie dokladnie taka jak mialo byc ale ktos na forum pisal ze w krakowie nie zawsze maja dokladne info.Gdzies na forum sa aktualne stawki, ale nie pamietam gdzie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: Spotkanie 28.06.06, 10:53 A co do stawek to najważniejsze żeby nie były niższe:-)) Czy ktoś już szukał mieszkania lub domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BediGL Re: Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:46 Ja już się rozglądałem za pokojem do wynajęcia. I przeważnie 80 funtów na tydzien wszystko wliczone. Ale napewno na miejscu bedzie coś tańszego Odpowiedz Link Zgłoś
pale5 Re: Spotkanie 28.06.06, 16:07 Ja raczej myślalem o wynajeciu domu lub mieszkania, bo to z pewnością wyjdzie znacznie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 30.06.06, 00:19 Teraz moze z innej beczki ludzie wybierajacy hostel, czy braliscie -biezecie spiwory, koce? I eventualnie ile kosztuje posciel w UK, sorry ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
doginthefog79xxx Re: kierowcy w tesco 30.06.06, 14:43 Ja bralem namiot i caly plecak kartonow, z ktorych moglem sobie na szybko chate zlozyc. Poscieli nie ma co brac. Plytki chodnikowe w UK sa wyjatkowo elastyczne i da sie nimi przykryc w razie brzydkiej pogody. Na szczescie brzydka pogoda jest tutaj tylko w 365 dniach w roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
badnick Re: kierowcy w tesco 30.06.06, 22:31 Ale sie ubawiłem, myśle że ci się kartony jeszcze nie zużyły ale jak by co to sobie nowych z tesco weźmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bedigl Re: kierowcy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:58 hmm ja nie biore spiowra biore jedynie poszwy na posciel i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosemja Re: kierowcy w tesco IP: 193.29.207.* 01.07.06, 03:17 fajnie jade z wami 07.07 a teraz własnie wracam do swiata zywych troche sie najebalem, i uczcilem koniec pewnego suuuuuper etapu. wszystki, zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś