Gość: serio!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:27 czy t oprawda ze w listopadzie planowane sa ostatnie wyloty w tym roku????i co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: musza Re: WYLOT IP: *.chello.pl 05.11.06, 18:18 serio serio...tak powiedzieli na rozmowie w Krakowie ze 17 listopada sa ostatnie wyloty do pracy w tesco...nastepne dopiero po nowym roku poniewaz pokonczyly im sie umowy z przewoźnikami czy jakos tak...jest praca ale nie maja jak zawiezc ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: WYLOT IP: *.dsl.pipex.com 05.11.06, 18:19 Co dalej? Ten rok się kończy i zaczyna nowy. Jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka-75 Re: WYLOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:12 ostatnie wyloty są 24 listopada, a potem dopiero pod koniec stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylot Re: WYLOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:11 czyli 17 czy 24 ? w sumie co za roznica ...czyli do kiedy ebda prowadzone rozmowy skoro wylotow juz nie palnuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musza Re: WYLOT IP: *.chello.pl 05.11.06, 21:18 mnie 27 października poinformowali ze 17 listopada...ale byc moze jeszcze udalo im sie zorganizowac jeszcze jeden wylot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylo Re: WYLOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:32 a ja mam jutro rozmowe w krakowie to chyba mam jeszcze szanse wylotu chyba ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musza Re: WYLOT IP: *.chello.pl 05.11.06, 21:42 hmmm...tego sie niestety dopiero jutro dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-vil Re: WYLOT IP: 89.240.204.* 06.11.06, 03:25 to ja tak na pocieszenie tym, co się w tym roku już nie załapią powiem, że teraz przed świętami jest największy młyn, nieziemskie dostawy i pełno klientów przez całą noc robiących świąteczne zakupy. Już mamy świąteczny towar na półkach i już pięknie schodzi.. a będzie gorzej.. Natomiast w styczniu wszystko wraca do normy.. jest to najcieńszy miesiąc w handlu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: WYLOT IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 06.11.06, 03:41 Pewnie negocjuja ceny przelotow z inna linia lotnicza, SkyEurope zamyka polaczenie Balice-Stansted po 9.01.2007, a z nimi zdaje sie mieli stala oplate niezaleznie od dnia rezerwacji, miejmy nadzieje dla wylatujacych ze nie wybiora ryanair. Odpowiedz Link Zgłoś