pankulfon Co z darmowym (dom/firma) pakietem COMODO? 30.09.09, 20:24 Jak w temacie, dlaczego w rankingu nie ma tak poważnego gracza? Używam tego programu od chyba dwóch lat. Nie zawodzi. Skomplikowany w użyciu dla kogoś początkującego ale jak już się nauczymy obsługi program zadowoli większość jego użytkowników. Comodo to i antywiru i doskonały firewall. Podkreślam - ZA DARMO. Zarówno do firmy jak i do domu. Jak ktoś ma dwie lewe ręce do komputerów, polecam Avasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu z wioski Ranking pakietów bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:36 Comodo Internet Security + ThreatFire spokojnie wystarczą dla przeciętnego użytkownika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Ranking pakietów bezpieczeństwa IP: 188.33.196.* 30.09.09, 21:51 Dlaczego testujecie tylko komercyjne wersje (Avast i Avira)? LiveOneCare nie jest już sprzedawany. Zastąpił go darmowy Microsoft Security Essentials. Dlaczego zabrakło np. Panda Antivirus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszi COMODO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:16 Dlaczego nie ma go w zestawieniu ??? jest darmowy i najlepszy z tych, które miałem u siebie zainstalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: COMODO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 09:52 Może dlatego, że to nie antywirus? MS Worda też nie testowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 192.168.0.1 g-ó-w-n-o-p-r-a-w-d-a IP: 217.98.64.* 30.09.09, 23:13 nie chce mi się komentować tych bzdór Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: g-ó-w-n-o-p-r-a-w-d-a 01.10.09, 00:00 w nocy pisza wirusy a w dzien sprzedaja antywiry cwaniaki a na wuj mi antywirus ? przed zamknieciem czyszcze kompa i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: g-ó-w-n-o-p-r-a-w-d-a 01.10.09, 00:30 > a na wuj mi antywirus ? > przed zamknieciem czyszcze kompa i jest ok. No to nie bądź wiśnia, podpowiedz: lepszy jest Domestos czy Ajax? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu ja uzywam 50% roztwor spirytusu, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.10.09, 01:05 podejrzewam, ze kolo tez. zadne wirusy sie nie utrzymaja dlugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: ja uzywam 50% roztwor spirytusu, 01.10.09, 01:08 Gość portalu: pingu napisał(a): podejrzewam, ze kolo tez. zadne wirusy sie nie utrzymaja dlugo ;) ______________________________________________________________________ Spirytus jest OK, chociaż conajmniej raz na tydzień trzeba profilaktycznie posypać kompa Azotoxem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzwti Re: ja uzywam 50% roztwor spirytusu, IP: *.zeork.com.pl 13.10.09, 10:40 e tam... najlepszy jest "OFF" w sprayu. I dobry laczek do tego. Bo jak napsikasz "OFF"-a dokompa to wirusy przez porty USB spitalają z dysków i trzeba je laczkiem dobijać :-) A ostatnio to musiałem jednego klapką na muchy na długim drążku rypnąć bo piernik po karniszu na firankę zdążył prysnać i laczkiem nie mogłem go siegnąć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Ranking pakietów bezpieczeństwa IP: *.chello.pl 01.10.09, 00:41 Wirus na karcie graficznej: forum.pclab.pl/t517089.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Ten test to wielki CHLAM, wiekszej bzdury nie... IP: *.watf.cable.ntl.com 01.10.09, 01:16 widzialem. Konkretne porownanie tutaj: anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Re: Ten test to wielki CHLAM, wiekszej bzdury nie IP: *.watf.cable.ntl.com 01.10.09, 01:18 lub tutaj: internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ten test to wielki CHLAM, wiekszej bzdury nie IP: *.as.kn.pl 01.10.09, 06:52 Ales panie teraz dowalił. Comparatives to jest organizacja nonprofit, ktora robi chyba najbardziej niezalezne i kompleksowe testy na swiecie. jesli ktokolwiek robi to uczciwie, to wlasnie oni. a to cos, do czego zalinkowales, to nawet nie jest test. to po prostu tabela z cechami i cenami produktów. nikt nie sprawdzał ich skali wykrywalanosci, szybkosci update'u czy skutecznosci heurystyki - po prostu spisali to, co producenci na pudełkach napisał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb95 Ranking antywirusów IP: 195.116.156.* 01.10.09, 10:09 A może jakiś test darmowych wirusów? Bo coś zdaje mi się że wyniki były by zupełnie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Ranking antywirusów 01.10.09, 14:25 1.Avira 2.Avast 3.AVG 4.sorry, ale więcej darmo nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Ranking antywirusów IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 19:41 Sorry ale w dobie cen antywisow, gdzie Norton np kosztuje 80 zl za rok, robienie rankingu darmowych antywirusow jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
raiss Ranking antywirusów 07.10.09, 00:43 Szkoda, że tak mało tych antywirusów testowali. Panda w tym roku w AV-Test w ścisłej czołówce, a tutaj nawet nie jest uwzględniana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek1951 Ranking antywirusów IP: 94.75.121.* 24.02.10, 11:11 G DATA Total Core 2010 to gniot, który nie działa poprawnie w Windows 7 skutecznie blokując połączenia z FTP (za 2 razem?). By uzyskać połączenie należy stosować klienta FTP np. Windows Comendera. Odpowiedz Link Zgłoś