olgasto 01.10.09, 21:27 WITAM, CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAK MOŻNA ROZPOZNAĆ ŻE KTOŚ ZABLOKOWAŁ MNIE NA MSN? I CZY NIE WIDZĘ WTEDY NOWO DODANYCH ZDJEĆ TEJ OSOBY ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgasto Re: MSN messenger 02.10.09, 19:23 Jak dla mnie to durnowata teoria ze jak wielkimi literami to krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: MSN messenger 02.10.09, 20:46 olgasto napisała: > durnowata teoria to umowa, nie teoria :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakamana to 07.10.09, 02:45 miej pretensje do tych co się z nimi umawiałeś BO ZE MNĄ NIE JAK WIDZISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: MSN messenger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 23:18 Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie ? Jak można sprawdzić czy ktoś zablokował na msn i czy wtedy ta osoba widzi moje konto albo czy jestem dostępna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bakamana NIEZŁA zagwozdka 07.10.09, 02:52 ja ma msn i czasem, kiedy korzystam z wolnego neta to zdjęcia zaczynają się znienacka synchronizować po pół godzinie albo lepiej. jeśli korzystasz ty, albo ktoś po drugiej stronie z neta gsm modemowego to problemów może być kupa a jeśli jedno z was odinstalowało i zainstalowało msn drugi raz... to już wogóle tragedia. spróbuj wszystko wyjaśnić póki co przez telefon albo na gg, zawsze możesz też założyć drugie konto na msn i zobaczyc czy ten ktoś jest widoczny, jeśli twoje stre konto zablokował to na nim będzie niewidoczny a wtym samym czasie po przelogowaniu na drugie go zobaczysz i wszycho Odpowiedz Link Zgłoś