Dodaj do ulubionych

motorola V3 oprogramowanie do kompa

IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 15:17
Czy jest możliwość ściągniecia z netu oprogramowania do łączności telefonu z
kompem?
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: motorola V3 oprogramowanie do kompa 22.05.07, 15:23
      Jest.
      • Gość: Karolina Re: motorola V3 oprogramowanie do kompa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 15:28
        Spodziewałam się takiej właśnie odpowiedzi. Dzięki! Następne więc pytanie: czy
        mógłbyś mi podać jakieś KONKRETNE namiary?
        • yavorius Re: motorola V3 oprogramowanie do kompa 22.05.07, 15:52
          Mógłbym :)
          • yavorius no dobra, tu jest:) 22.05.07, 15:58
            www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/
            www.mobiledit.com/
            • Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 16:30
              Chyba mnie wpuszczasz...
            • Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 17:03
              Właśnie zauważyłam, że opiekujesz się tym forum, więc pewnie mnie nie
              wpuszczasz jednak :-) No dobra. Jestem BLONDIE i nie potrafię się poruszać po
              podanych przez Ciebie stronach. Czy mogę liczyć na Twoją pomoc (tylko nie
              odpisuj "możesz")- daj mi już konkretny link, albo napisz krok po kroku jak do
              niego trafić... od momentu DOWNLOAD sobie poradzę (chyba hahaha)
              • Gość: ycbo Re: no dobra, tu jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:24
                Karolina nie piszesz co chcesz z tym telefonem robić za pomocą tego programu.
                Tu jest link do strony która wiele wyjaśni i są tam programy do tego co można z
                nim robić.
                www.motorevolution.prv.pl/
                Nie przejmuj się że to nie ta motorola którą masz, programy pasują do V3.
                Do wymiany zdjęć, plików dzwonków i filmów najlepiej pobierz Mobile Phone Tools
                3.2.3
                • Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 23.05.07, 00:46
                  Dziękuję. Próbowałam. Niestety :-( Jakiś błąd się pojawia. Chyba sobie
                  odpuszczę. Chciałam wykorzystać ten program do przenoszenia zdjęć z telefonu do
                  komputera. Okazuje się, że cienki bolo ze mnie (przynajmniej w tej dziedzinie))
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka