Gość: Karolina IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 15:17 Czy jest możliwość ściągniecia z netu oprogramowania do łączności telefonu z kompem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: motorola V3 oprogramowanie do kompa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 15:28 Spodziewałam się takiej właśnie odpowiedzi. Dzięki! Następne więc pytanie: czy mógłbyś mi podać jakieś KONKRETNE namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no dobra, tu jest:) 22.05.07, 15:58 www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/ www.mobiledit.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 16:30 Chyba mnie wpuszczasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 22.05.07, 17:03 Właśnie zauważyłam, że opiekujesz się tym forum, więc pewnie mnie nie wpuszczasz jednak :-) No dobra. Jestem BLONDIE i nie potrafię się poruszać po podanych przez Ciebie stronach. Czy mogę liczyć na Twoją pomoc (tylko nie odpisuj "możesz")- daj mi już konkretny link, albo napisz krok po kroku jak do niego trafić... od momentu DOWNLOAD sobie poradzę (chyba hahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: no dobra, tu jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:24 Karolina nie piszesz co chcesz z tym telefonem robić za pomocą tego programu. Tu jest link do strony która wiele wyjaśni i są tam programy do tego co można z nim robić. www.motorevolution.prv.pl/ Nie przejmuj się że to nie ta motorola którą masz, programy pasują do V3. Do wymiany zdjęć, plików dzwonków i filmów najlepiej pobierz Mobile Phone Tools 3.2.3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: no dobra, tu jest:) IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 23.05.07, 00:46 Dziękuję. Próbowałam. Niestety :-( Jakiś błąd się pojawia. Chyba sobie odpuszczę. Chciałam wykorzystać ten program do przenoszenia zdjęć z telefonu do komputera. Okazuje się, że cienki bolo ze mnie (przynajmniej w tej dziedzinie)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś