Gość: Zdesperat z WinXP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:59 moze mnie kots poratuje.. mam dosc reinstalacji.. chce se ulatwic zycie. ;) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koktajl_molotowa Re: Gdzie moge znalesc Norton Ghost 2003 ? ? ? 11.01.04, 23:21 ftp://ftp.zedz.net/incoming/Symantec.Norton.Ghost.2003.rar Tym razem znalazłem, nastepnym poszukaj sam, to jest proste. Wystarczy zajrzeć do miejsca które wie wszystko . To jest adres serwera FTP, jak nie pójdzie z przeglądarki, użyj jakiegos klienta FTP, np. WinCommander/TotalCommander. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DesperatXP Re: Gdzie moge znalesc Norton Ghost 2003 ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 16:11 Proste jest genialne. Ale ze mnie prostak. Proste jest to ze zanim podam komus lin sprawdzam czy dziala ;] Wiem ze jest to proste ale mase plikow ktorych sie nieda sciagnac albo juz nieistnieja lub tez potrafie znalezc. ale dzieki za fatyge ;) ---- "Zdrowy rozsadek to nic innego, jak zbior uprzedzen nagromadzonych w umysle przed osiemnastym rokiem zycia." Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Gdzie moge znalesc Norton Ghost 2003 ? ? ? 12.01.04, 16:39 Zanim podałem, sprawdziłem, może to jakiś malutki FTP, który nie chodzi 24 na dobę, co prawda nie sprawdziłem, czy da się ściągnąć :( Teraz też nie mogę wejść na ten adres, sprawdź to koło północy. Sprawdź też klientem FTP. A krzyk podnieś jak bedziesz pewien, że ktoś totalnie dał dupy, a nie dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa i jeszcze jedno 12.01.04, 16:40 >co prawda nie sprawdziłem, czy da się ściągnąć ALE DO PLIKU .RAR DOTARŁEM, WIĘC JADNAK CHYBA DA SIĘ ŚCIĄGNĄĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
noname67 Re: Gdzie moge znalesc Norton Ghost 2003 ? ? ? 11.01.04, 23:37 Na płycie Komputer świat Ekspert 4/2003 był darmowy Drive Image 5.01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DesperatXP Re: Gdzie moge znalesc Norton Ghost 2003 ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 16:05 Problem ? > www.google.pl/ > wpisz pytanie > przeczytaj linki > ciesz się samodzielnym rozwiązaniem problemu. Taa zycze Ci powodzenia.. jak znajdziesz cwaniaku dzialajacy link do programu to daj znac.. Zycze Powodzenia bo bedzie Ci potrzebne. ;] Odpowiedz Link Zgłoś