robsonos Telewizja N, Cyfra+, Cyfrowy Polsat - porównani... 09.12.10, 13:18 Cyfra ma najlepszą ofertę, na dzień dzisiejszy. Fajna jest promocja – 50 % rabatu do 11 miesięcy na wybrane pakiety. Nka też wypada ciekawie, ale nie mają polsatu, w odróznieniu od cyfry. To duży minus. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: Telewizja N, Cyfra+, Cyfrowy Polsat - porówna 14.12.10, 20:09 A powiedzcie mi proszę jak to wygląda w takim przypadku- byłam abonentem Cyfry + i zrezygnowałam z umowy rok temu. Czy teraz mogę, po roku przerwy, podpisać umowę z promocjami jak dla nowych klientów? Dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Telewizja N, Cyfra+, Cyfrowy Polsat - porówna 16.12.10, 17:11 Przypuszczam, że tak, ale najlepiej do nich zadzwoń. W końcu prowadzą biznes, czyli nie powinni się na Ciebie obrażać. Swoją drogą, to chyba warto pakiet premium z Canal +, bo ilość relacji 3D powinna się zwiększać. A w końcu telewizory 3d coraz bardzie powszednieją. Odpowiedz Link Zgłoś
przemox2 cyfra+ = bezczelny kant 08.03.12, 20:28 W grudniu wypowiedziałem umowę, w styczniu milutki facio zadzwonił z ofertą, którą przyjąłem, czyli 129 pln za pełen pakiet miesięcznie. Okazało się, że za styczeń mam zapłacić 199,- ( bo pakiet promocyjny dopiero od następnego miesiąca), a od marca 2012 już 137,50...Podobno już w styczniu została podniesiona cena jakichśtam pakietów, o czym informowali listem zwykłym. Mogłem wypowiedzieć umowę ...do końca stycznia, hahaha. Pies z tymi paroma groszami, ale uczucie wydupczenia, bezcenne. Jestem pamiętliwy, niestety, i żeby nawet skały srały, umowy z nimi więcej nie przedłuże, a i innych przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_w_trasie Telewizja N, Cyfra+, Cyfrowy Polsat - porównani... 01.04.12, 15:16 Uwaga na oferty zmiany abonamentu w n Mniej za więcej :(( Uwaga na telefony z centrum obsługi tv n składają oferty zmieniające umowę abonamentowa . Oferują włącznie dodatkowych kanałów n premium za 1zł więcej w stosunku do obecnego pakietu pomijając fakt jednoczesnej utraty kanałów HBO. Ponieważ zmiany aktywują się z nowym miesiącem o faktycznych zmianach dowiadujesz się z opóźnieniem, a potem tylko droga reklamacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś