idroxoos 10.01.10, 16:58 Jakie są Wasze opinie na temat internetu z Play, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: 77.255.252.* 11.01.10, 08:26 Nie warto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bled Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 15:06 oj zgadzam się że nie warto, w centrum dużego miasta mam problemy z zasięgiem to co gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
flama.ster Re: internet bezprzewodowy z Play? 11.01.10, 15:46 Przed zakupem sprawdź na mapie ze strony Play'a czy masz zasięg. Kupiłem modem z kartą i pakietem startowym za 499zł. W ciągu kilku dni mogłem zwrócić, ponosząc jakieś tam niewielkie koszta. Działa w pracy w mieście i w domu na wsi. Transmisja regularna, ściąganie ok. 900-980 kb/s Można ściągnąć w ciągu roku 30G. Przeglądam strony, słucham radia z gg, oglądam filmiki na youtube i jeszcze zostaje ponad połowa limitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenekk Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: *.markom.krakow.pl 11.01.10, 18:46 Ale bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
flama.ster Huawei E 156G 11.01.10, 20:29 Gość portalu: zenekk napisał(a): > Ale bzdury piszesz. To do mnie? Mam modem Huawei E 156G od września 2009r. Zestaw Internet na rok. www.playmobile.pl/pl/internet/promocje/najtanszy-internet-bez-abonamentu/index.html Jesli macie jakies pytania to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 12:14 Dokładnie, moja siostra sie skusiła jakąś tanią ofertą w Play i się niestety okazało, że tanio to nie koniecznie znaczy dobrze. Jest bardzo niezadowolona. I zazdrości mi mojego modemiku, co śmiga jak trzeba:) Oczywiście ja mam w innej sieci. Też na P;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_wiosna Re: internet bezprzewodowy z Play? 14.01.10, 16:31 Obiło mi się o uszy, że to nawet niezły internet, tym bardziej, że cena jest optymalna. Bo za 4gb płaci się w play tyle co w orange za 1gb :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bled Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 13:21 ja sprawdziłem przed zakupem na mapie zasięgu i wg. tego u mnie powinno być ok, ale wcale nie jest i mam ciągłe problemy nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: internet bezprzewodowy z Play? IP: *.chello.pl 21.01.10, 17:47 Jak będzie naprawdę, to sie przekonasz jak kupisz. I nikt ci nic mądrego nie powie na ten temat. Ja mam juz jakiś czas, a miałem juz ze wszystkich naszych sieci gsm, i powiem , ze jest najlepszy. Najtańszy, największy transfer i ilosc danych przesłanych, najlepsza stabilnosc. Drugi raz wybrałbym bez zastanawiania tez w playu. Zupełnie inna sprawa jest zasieg. U mnie jest ok. U sąsiada , czyli 5 metrow dalej juz ledwo ledwo, u sasiada 2 pietra nizej nie dziala wcale. Żadna mapa ci tego nie pokaże. Spróbuj a przekonasz sie , jedyna droga Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: internet bezprzewodowy z Play? 21.01.10, 19:01 Oczywiście,że nie,nie korzystam z takiego czegoś,tylko kabel :) Odpowiedz Link Zgłoś