era77 28.01.10, 23:07 Oby tak dalej, a nie ten płaski szajs. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trybik1987 LG reanimuje... CRT 29.01.10, 00:58 No mi osobiście się podoba, wcale nie wygląda na archaiczny produkt, ba nawet odwrotnie. Design tego tv od LG jest bardzo ciekawy, może pasować do nowoczesnego wystroju wnętrza ew. do małego pokoju np. dziecięcego. Technologia CRT według LG jeszcze nie jest definitywnie skreślona, może i dobrze bo jakość obrazu nadal jest na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: LG reanimuje... CRT IP: *.fdk.abpl.pl 29.01.10, 16:30 no popatrz, a ja myślałem że LG chciał zrobić produkt który będzie wyglądał staro, archaicznie i nie ciekawie, że ma być brzydki, żeby nie pasował do żadnego nowego wnętrza, i żeby nikt go nie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
raiss Re: LG reanimuje... CRT 30.01.10, 02:50 Moim zdaniem wygląda oldschoolowo :) Coś takiego można sobie w kuchni postawić (tylko ciekawe, czy można nóżki odkręcić...). Pomysł świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garwanko Re: LG reanimuje... CRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 05:49 Hehehh... ja już cztery lata temu zmontowałem sobie takie coś z obudowy telewizora z lat 60 tych i małego, 14 calowego Samsunga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Panie Danielu... IP: 217.98.20.* 29.01.10, 10:46 "Mogłoby się wydawać, że nikt ich nie produkuje... ale to nie prawda " Nie prawda? Czyli co? Fałsz? ;P W tym kontekście powinno być "ale to nieprawda". Czyżby giertychowa matura wyłaziła bokiem? ;) Niby drobiazg, ale po prostu strasznie razi u kogoś, kto się słowem pisanym para zawodowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie rozumiem? Re: Panie Danielu... IP: *.gdynia.mm.pl 29.01.10, 19:14 Ale o co chodzi? Łerd w Łindołs nie podkreślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx Żaden płaski monitor nie ma plamki mnjszej od 0,25 IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.10, 11:41 Pytałem w Komputroniku, czy mają w ofercie jakikolwiek monitor z plamką mniejszą niż 0,25 mm. Odpowiedź była, że takich się obecnie nie produkuje. Dlatego nadal używam Philipsa 21', który ma plamkę 0,21 mm. Owszem niektóre laptopy z najwyższej półki mają plamkę 0,18 mm, tylko dlaczego producenci monitorów nie chcą przenieść tego osiągnięcia na monitory biurkowe do zastosowań profesjinalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lofix LG reanimuje... CRT IP: *.jmdi.pl 29.01.10, 12:01 A mi wygląda na to że trzeba pozbyć się zapasów z magazynów :) ale pomysł fajny Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: LG reanimuje... CRT 29.01.10, 12:05 To wręcz niesamowite, jak nawet tutaj udało się autorowi przemycić słowa Apple i iPad! Gratuluję i zarazem pogrążam się w zażenowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmielok Re: LG reanimuje... CRT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:10 Potwierdzam, to istne cudo ukrytej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: LG reanimuje... CRT IP: *.acn.waw.pl 29.01.10, 13:47 A czy aby zrozumieliście sens tych słów w tym tekście? Bo tłumaczeni słownikowe nie zawsze jest dobre - trzeba użyć czegoś takiego kontekst. Nie sądzę by była to reklama, a przynajmniej ja na miejscu ejpla nie chciał bym takowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: LG reanimuje... CRT IP: *.bb.sky.com 29.01.10, 19:14 Cos w tym jest, wiesz hehe - niezle zauwazone. Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 LG reanimuje... CRT 29.01.10, 13:03 Trzeba gdzieś upchnąć stare bańki od monitorów CRT, które nie zeszły wskutek boomu na LCD. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq LG reanimuje... CRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:40 "(...)a mimo to strasznie nam się podoba." o, jeju! jakie to słitaśne, że strasznie wam się podoba. Strasznie fajnie, że słowo 'bardzo' odchodzi do lamusa. Strasznie się z tego cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: LG reanimuje... CRT IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 29.01.10, 14:54 Mislalem ze nie ma juz takich ludzi jak Ty i zalal nas juz potop nowo-palstikowej-mowy. Dzieki! Budzisz we mnie nadzieje ze nie wszystko stracone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszk LG reanimuje... CRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 16:10 Szkoda, że mowa tylko o telewizorach, ale jak już zaczęli to może nie skończy się na jednym gadżecie i wprowadzą też normalne monitory CRT, a nie wciskanie na siłę LCD tam gdzie się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
trybik1987 LG reanimuje... CRT 29.01.10, 22:29 Oczywiście dobre monitory CRT jeszcze długo będą niepokonane jeżeli chodzi o odwzorowanie kolorów, LCD na matrycach TN robią to dosyć nieudolnie (wyjątkiem jest Eizo), duże nadzieje lokuje się w nowych matrycach IPS, ostatnio LG wprowadził model 2220P na IPS. Co do CRT, LG świetnie pokazało, że ta technologia jeszcze nie umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario BMW powinno wypuścić wóz konny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 10:51 ... z chromowanym dyszlem i diodowymi światłami. W ramach promocji powinni dodawać 20 worków ekologicznego owsa. Odpowiedz Link Zgłoś
lisello LG reanimuje... CRT 31.01.10, 19:37 Reanimacja udana w szczególności designu, bo technologicznie nie warto wracac do CRT. LG posiada wiele ciekawszych modeli monitorów/telewizorów (np. W2486l lub 15 calowy OLED, który jest ponad wszystkie monitory i wyświetlacze) Odpowiedz Link Zgłoś