Gość: mindless IP: *.pul.tke.pl 17.02.04, 14:59 Od jakiegoś czasu zaczeły mnie denerwować wyskakujące popup'y. Jeżeli ktoś znał by jakiegoś darmowego popup killera i mógł podać mi linka był bym bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vv Re: Popup killer IP: *.gic.sk / *.casablanca.cz 17.02.04, 17:22 są agresywne okna i nieagresywne okna wyskakujące IE6 ci tych agresywnych nie zatrzyma nawet jak bys miał do niej najlepszy program bo IE 6 jest przestarzała ma dużo dziur i te dziury wykorzystują własnie te wyskakujące okna jak nie dziury to słabe strony tej IE 6 Do zatrzymywania wyskakujących okien najlepsza jest przeglądarka Opera w angielskiej wersji w chodzisz w Preferences ----> Windows a w polskiej operze w chyba Opcje ---> Okna w angielskie w windows accept pop-ups zamieniasz na refuse pop-ups Opera zatrzymuje nawet najbardziej wredne pop upy IE6 tylko te łagodne Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Re: Popup killer 18.02.04, 11:39 zgadzam sie z przedmowca, nie wiem jak to wyglada w IE (czy jest mozliwe pelne zablokowanie popupow czy nie) ale Opera radzi sobie doskonale, poza tym ma bardzo dobrego (i prostego) klienta pocztowego a wersja z reklamkami jest darmowa (warto reklamki ustawic na odczytywanie zapytan z googla, wtedy trafiaja sie naprawde ciekawe linki) pzdr Sir Eliks Odpowiedz Link Zgłoś