bonornog
16.04.10, 20:00
taki komputer to ja mam gdzieś takie parametry to ja mam w laptopie z przed 4 lat wartym obecnie ok 800złotych to prawda win 7 działa dobrze ale tylko do internetu a z oglądaniem filmów już nie jest ciekawie zwłaszcza że obecne filmy są w formacie FHD a ten laptop się przy nich muli. już nie wspominam o karcie tv na USB , którą dokupiłem do niego. jak ją włączam to nie dość że obraz się muli to jeszcze nic się nie da robić jak ją załączę. już lepiej kupić podciwego peceta za 1100zł (z dobrymi parametrami) i "jakiś" zwykły monitor ( 19cali) za 300 lub 400zł i już mamy dużo lepszy zestaw:)(ten laptop co mam to Compaq C300 ekran 15,4 cala z procesorem intel Celeron 1,6GHz, seryjnie 512MB ram( posiada 2048MB bo dołożyłem) grafika intel 945 family 128MB, dysk 80GB, system: Windows 7 Professional 32bity z MSDNAA ( bo uczę się na technika informatyki) . ( co prawda nie ma nagrywarki DVD) ale kupiłem go okazyjnie rok temu za 650zł + włożyłem 120zł w pamięć RAM i chodzi całkiem zacnie ale jak wspomniałem do filmów FHD i gier to on nie jest:)