Dodaj do ulubionych

XP i problem z czatem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:55
zainstalowałem xp-ka i nie mogę wejśc na czata bo nie mam java ale jak
instaluje pakiet uzupełniający z e stronki microsotf to wyśwoietla że nie
moge zainstalować bo mam nieoryginalnego windowsa
można to jakośc obejść?
pozdrawiam Izka
Obserwuj wątek
    • Gość: ziggi Re: XP i problem z czatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:06
      fajna jestes
    • eressea Re: XP i problem z czatem 14.03.04, 13:46
      Gość portalu: IZKA napisał(a):
      > można to jakośc obejść?

Można, np. iść do sklepu i kupic orginalnego Windowsa.
      • Gość: :-) Re: XP i problem z czatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:59
        heh eressea :-)

PS. ja tez nie mam orginalnego Wina i jakos przy jakichkolwiek pobraniach z
        witryny microsoftu nie dostawalem takiego komunikatu

A jak zainstalowalas tego windowsa skoro wyskakuje ci komunikat ze jest nie
        orginalny :-)
        • Gość: mgregor Re: XP i problem z czatem IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 14.03.04, 15:10
          Zainstalowala windowsa z numerem ktory jest tworzony na podstawie zablokowanego
          w Microsofcie klucza. Nie zainstaluje SP1 ani poprawek ze strony. Trzeba bylo
          instalowac oryginalnego to nie mialabys klopotow...
          Ehhh...

Pozdrawiam
          mgregor
          • Gość: :-) Re: XP i problem z czatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 16:08
            Nie zainstaluje SP1 ani poprawek ze strony...........

To jakim cudem, ona siedzi na necie, chyba jak nie ma poprawek, to powinna już
            miec Blastra i RPC by jej robil restart co 60 sek, no nie? Albo moge sie
            mylic...
            • cafetytus Re: XP i problem z czatem 14.03.04, 16:26
              Wejdz na www.java.com i zaisntaluj będzie działać na 100 %
              Masz Windowsa XP Professional
              Gdybyś zainstalowała Home nie było by problemu z Javą

Co do oryginału to fakt 1300 zł kosztuje XP Prof Oem ok 700 zł
              Ceny z kosmosu ale to już polityka Microsoft
              • Gość: hehe Re: XP i problem z czatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 01:51
                Ceny z kosmosu więc niech Billowi Gatesowi kosmici kurwa płacą:) Bo trzeba być
                z kosmosu aby za to zapłacić tyle kasy skoro kolega może przegrać za darmo:)
                Ps. Poprawki się instalują normalnie tylko musisz najpierw usunąć z tych
                poprawek "serwis paka" Twój piracki klucz zapewne FCKGW...sprawia, że nie
                dostaniesz od chciwego Billa owego "serwis paka"
                Skoro ceny papierosów mogą przystosować do unijnych to i zarobki w Polsce
                również mogą tak samo szybko przystosować. A jak nie to niech się pierdolą na
                ryj i wsadzą sobie te oryginalne windowsy głęboko w swoją własną dupę.
                • gray ciekawe myślenie, ciekawe... [n/t] 16.03.04, 07:47

• eressea Re: XP i problem z czatem 16.03.04, 10:38
                  Gość portalu: hehe napisał(a):

> Ceny z kosmosu więc niech Billowi Gatesowi kosmici kurwa płacą:) Bo trzeba być
                  > z kosmosu aby za to zapłacić tyle kasy skoro kolega może przegrać za darmo:)
                  > Ps. Poprawki się instalują normalnie tylko musisz najpierw usunąć z tych
                  > poprawek "serwis paka" Twój piracki klucz zapewne FCKGW...sprawia, że nie
                  > dostaniesz od chciwego Billa owego "serwis paka"
                  > Skoro ceny papierosów mogą przystosować do unijnych to i zarobki w Polsce
                  > również mogą tak samo szybko przystosować. A jak nie to niech się pierdolą na
                  > ryj i wsadzą sobie te oryginalne windowsy głęboko w swoją własną dupę.

Kolego, Windowsa mozesz sobie kupić juz za 50 zł miesięcznie (w ratach). Za
                  niecałe 40 zł mozesz sobie kupić gazetke z jakąś dystrybucją Linuksa. Zatem nie
                  jest jeszcze najgorzej.

Moge zrozumieć, że ktoś ma tego pirackiego Windowsa, ale nie rozmiem faktu, iż
                  chce miec jeszcze poprawki, mimo iz nie wyłozył ani złotówki.
                  • Gość: bekes1 Re: XP i problem z czatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 18:01
                    eressea napisała:

> Moge zrozumieć, że ktoś ma tego pirackiego Windowsa, ale nie rozmiem faktu, iż
                    > chce miec jeszcze poprawki, mimo iz nie wyłozył ani złotówki.

eressa, jaka ty fajna jestes :-)
                    Moje gratulacje za tą wspaniała myśl
                    Pozdrawiam
    • Gość: hhh Re: XP i problem z czatem IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.03.04, 14:47
      no tu idziesz na tą strone i sciagasz najpopularniejszy plik jaki tam sie sciąga na stronie programy.onet.pl/
      plik jest pod linkiem "windows virtual machine 50.00.3805"
      o to ten link ze stronu onetu ponizej go w rzucam
      programy.onet.pl/fd6 jak nie działa to trzeba isc na stronke onetu jak już masz ten plik to oki:)
    • Gość: hhh co podzszywanie się za kobiety to liczenie napomoc IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.03.04, 14:49
      heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka