Dodaj do ulubionych

Spadają ceny internetu w Dialogu

IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:29
Wsztstko pięknie, jednak dlaczego tylko "Dialnet DSL jest dostępny w
niektórych obszarach Wrocławia, Wałbrzycha, Jeleniej Góry, Legnicy, Lubina,
Polkowic, Zielonej Góry, Bielska-Białej, Elbląga i Łodzi", a reszta Polski :(
Obserwuj wątek
    • Gość: RK >> RANKING TARYF - www.taryfy.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:40
      Wejdź i sprawdź:

www.taryfy.prv.pl
      • Gość: sas Re: >> RANKING TARYF - www.taryfy.prv.pl IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.04, 15:52
        Jestem porazony cenami. W Nowym Jorku place za Internet 35$ miesiecznie tj ok
        140zl. Dostep przez 24 godz/dobe, 10mb/sec, 30mb poczta...
        • Gość: maciej Faktycznie tanio w tym Nowym Jorku IP: *.client.comcast.net 16.03.04, 20:12
          W Dallas płacę 48$/miesiąc za 3 mbit/s.
    • Gość: Krzysiek Spadają ceny internetu w Dialogu IP: *.net 16.03.04, 16:18
      DLACZEGO NIE KRAKÓW DLACZEGO?????
      • Gość: glista Re: Spadają ceny internetu w Dialogu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.04, 16:22
        Bo Kraków to muzeum i nic zmieniać nie wolno. Tam w ogóle nie powinno być
        telefonów, tylko posłańcy.
    • Gość: gosc Re: Spadają ceny internetu w Dialogu IP: *.refugee-legal-centre.org.uk 16.03.04, 16:22
      czemu nie ma w ofercie 512kbs ? powinno byc znacznie tansze a i tak wystarczy.
    • Gość: KHysiek Re: Spadają ceny internetu w Dialogu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.04, 17:18
      5 central na krzyż we wrocławiu podłaczonych i to jak widać nie te gdzie są
      chętni, więc trzeba obniżyć cenę szybko.
      Inwestycje bez rozeznania rynku, co za banda kretynów.
    • Gość: Apollyon "A reszta Polski" IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.03.04, 00:19
      Zapomnij. "A reszta Wrocławia, Wałbrzycha, Jeleniej Góry, Legnicy, Lubina,
      > Polkowic, Zielonej Góry, Bielska-Białej, Elbląga i Łodzi?" bardziej tu pasuje. W momencie uruchomiania usługi w Lcy było ok. 8 półek przystosowanych do DSL'a. Liczba oczywiście się zwiększa, tylko dlaczego ciągle omijają wiekszość moich znajomych i mnie?
      • lts Re: "A reszta Polski" 17.03.04, 20:33
        A moja mieć dzis telefon z BOK Dialog z propozycja przejść na DSL.
        Moja chcieć.
        Ale moja żona mniej.
    • gibki Re: Spadają ceny internetu w Dialogu 17.03.04, 22:56
      to i ja sie dolacze

kiedy dialog bedzie ogolnopolski ?????????

konkurencja musi byc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka