Dodaj do ulubionych

Total Commander

IP: 10.201.54.* 16.08.10, 09:07
najlepszy program do plików i kropka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziołmal Re: Total Commander IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 30.05.11, 13:55
      Tak, tak, używam TT od lat, bez niego nie wyobrażam sobie wogóle jakiejkolwiek pracy na kompie, nie wim jak ludzie mogą używać tych gó...anyh okien explorera jak ten idiota nawet nie zapamiętyje wszystkich ustawien... Kiedyś miałem Amige 1200 i na niej z koleii miałem Directory Opusa 4.15, już 15 lat temu był tak dobry jak TT, można było samemu dodawać do niego setki własnych dowolnie konfigurowalnych przycisków, TT jest i tak do tyłu w porównaniu do DO, szczerze chciałbym żeby ktoś w końcu przeportował DO na peceta ze wszystkimi jego funkcjami, wtedy TT do śmieci!!!!
    • Gość: Gość: dziekan_tek Re: Total Commander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 22:54
      A od czego jest skrót TT?
      Przecież Total Commander od wieków miał skrót TC :-)
      ewentualnie WC ;-D
    • Gość: hmmm Re: Total Commander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 08:30
      TT w jego wydaniu to Total Tłumok :D
    • Gość: HOSIMIN Re: Total Commander IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.04.13, 17:54
      Windows Commander, to było dawno temu, ale już miałem na niego licencję (około 100 zł dożywotnio), bo pana Ghislera poważam i lubię. Używam programu TC codziennie i z przyjemnością. Łyżka dziegciu: trochę niewygodnie zmienia się nazwy plików; potrafi czasem bez ostrzeżenia (jak się dużo plików wybierze) puścić je komendą F6 w powietrze.
    • gnu-windows Re: Total Commander 04.11.14, 15:49
      Po co przepłacać ?
      Darmowy i W stylu Nortona jest FAR Manager

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka