Dodaj do ulubionych

jak sprawdzic?????

IP: 81.15.212.* 23.03.04, 15:04
hej mam internet z tv kablowej(128kb/s) jak moge sprawdzic czy np kablowka
mnie nie oszukuje i zobaczyc jaka mam szybkosc łacza?
Obserwuj wątek
    • Gość: gadugadu Re: jak sprawdzic????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:43
      www.numion.com
      wybierz your speed, możesz wybrać też opcję długości testowania i Polskę jako
      kraj z której będą pobierane strony do próby
    • jk13 Re: jak sprawdzic????? 23.03.04, 19:42
      Można skorzystać z programu Virtual Route. Analizuje on wszystkie dane
      dotyczące połączenia.
    • kell99 Re: jak sprawdzic????? 23.03.04, 19:46
      hmm, sprawdz pierw w umowie abonenckiej czy gwarantuja tobie 128kbps (baaardzo
      watpliwe), czy raczej jest zapis o przepustowosci do 128kbps bez wiekszych
      gwarancji?
      • koktajl_molotowa na bank żadnych gwarancji 23.03.04, 19:56
        nie sprawdzi, jak pokaże połowę wartości, to i tak nic nie znaczy, wykupione
        jest na 99,999% max. 128kb/s
        • Gość: kell Re: na bank żadnych gwarancji IP: *.yorknet.yorku.ca 23.03.04, 23:12
          dlatego kablowka czy dsl 3mbps kosztuja w cywiliowanych krajach ok ~100zl/mc,
          ale jak wyjde poza 2mbps (szczegolnie na obciazonej koncowce sieci), to juz
          moge szampana otwierac. i teraz wiadomo czemu T1 kosztuje takie ciezkie
          pieniadze:>
          • Gość: Pollak Re: na bank żadnych gwarancji IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.04, 23:54
            Sciagnij sobie T-DSL SpeedManager .
            Tylko szukaj na stronach niemieckich/Google/.
            Jest za darmo ,caly czas wyswietla predkosc wysylana i przysylana digitalowo.
            Super sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Jest za darmo .
            • Gość: kell Re: na bank żadnych gwarancji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.04, 05:28
              nie potrzebuje. wystarczy mi gnome netspeed applet do tego samego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka