Gość: Dagi IP: *.cpip.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:01 Mam problem. Robię stronę WWW w języku HTML. Chcę przesunąć napis w prawo wpisując komendę <RIGHT> nic się nie dzieje. Jak wpisuje <CENTER> to działa tylko wtedy środkuje napis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Język HTML IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:16 Nie ma czegoś takiego jak <RIGHT>, jest np:<div align="right">Napis w prawo</div> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagi Re: Język HTML IP: *.cpip.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:25 juz się przesunęło. Dziękuję za radę Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Język HTML 02.04.04, 17:03 Element center jest _niezalecany_. Zamiast tego poczytaj o kaskadowych akruszach stylów. webmaster.helion.pl/kurshtml/ web.reporter.pl/html/ da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
gooser Re: Język HTML 06.04.04, 23:47 Gość portalu: Dagi napisał(a): > Mam problem. > Robię stronę WWW w języku HTML. > Chcę przesunąć napis w prawo wpisując komendę <RIGHT> nic się nie dzieje. > Jak wpisuje <CENTER> to działa tylko wtedy środkuje napis. Przyjacielu :P 1. jak wcześniej powiedziano nie ma czegoś takiego jak <RIGHT> 2. łatwiej jest i mniej zajmuje to jeśli napiszesz w tag <p align="right"> text </p> 3. jeśli robisz w tabelkach to wpisujesz w tag <td align="right"> text </td> I to by było na tyle :) gOOser® "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" - Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś