Dodaj do ulubionych

facebookowy nałóg

19.01.11, 19:16
pinked.fotolog.pl/2165271,link.html
w internecie a już na pewno na fb aż roi się od haseł "przyzwalających a nawet pochwalających uzależnienie od portali społ. jak to.

Nie tylko ludzie nie widzą nic złego w spędzaniu 10 h zalogowani ale jeszcze się tym szczycą

co sadzicie ? dokąd to prowadzi ? a może opamiętanie przychodzi z czasem ?
Obserwuj wątek
    • pluszowyslon Re: facebookowy nałóg 19.01.11, 21:38
      Nie ma mnie na FB już ze 2 m-ce. Nikt na policje nie zadzwonił. Chlip.

> co sadzicie ? dokąd to prowadzi ? a może opamiętanie przychodzi z czasem ?

Spokojnie, był czas na grona, potem n-k, fb - moda na wszystko mija. Na społecznościówki też. Jeszcze tylko przeminie szał po "The Social Network", w Polsce pojawi się film "Blogersi" (IMO bez większego huku medialnego), a potem wszystko minie.

A ci którzy teraz spędzają pół dnia na FB w końcu przestaną mieć na to czas.
    • Gość: art Re: facebookowy nałóg IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 12:30
      Mam już od dawna konto na Facebooku, ale zupełnie z niego nie korzystałem do tej pory. Tyle razy słyszę ostatnio słowo Facebook praktycznie wszędzie, że zastanawiam się nad tym czy wiele tracę. Tylko słysząc ile ludzie na tym siedzą nie wiem czy bym więcej nie stracił np. czasu niż zyskał konkretów. A nadmiaru czasu nie mam.
    • obiektywna_online Re: facebookowy nałóg 21.01.11, 14:50
      Też mam konto na facebooku ale jakoś nie korzystam. Trudno mi sie połapać o co tam chodzi. Mam wrażenie że kręcę się wkółko próbując znaleźć to co chce w facebooku.
      Generalnie też uważam że wszystko przemija. Czas portali społecznościowych też.
      Dziś jest FB jutro będzię bookface i też będzie szał :)
    • zaplanujurlop Re: facebookowy nałóg 23.01.11, 19:54
      To po prostu kolejny kanał komunikacji, a że jest nowy to jest na fali.
      Zobacz co było z nk. Mieli swoje 15 minut a teraz muszą się pogodzić z faktem, że z dnia na dzień coraz mniej ludzi z tego korzysta.
      Oczywiście nie twierdzę, że ludzie odpuszczą sobie serwisy społecznościowe ale ciągle będą szukać czegoś nowego.

---------------
      noclegi w Pucku - Puck.ZaplanujUrlop.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka