figurkowiec 15.02.11, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popijajac_piwo Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 15.02.11, 18:27 Gdy byłem mały, furorę robiły chińskie piórniki. Jedyne co zapamiętałem, to że strasznie szybko się rozpadały. Odpowiedz Link Zgłoś
brofran Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 15.02.11, 22:08 A ja z czasów jak byłem mały mam jeszcze działającą Chinską latarkę , błyszczącą , metalową - nawet dziś robi wrażenie solidnego produktu ! Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 15.02.11, 22:57 dopisze sie do wyliczanki. Gdy nie bylem taki maly (etap szkoly sredniej w POlandii), mialem wieczne pioro (chinskie), ktorego zazdroscili mi koledzy.Sluzylo mi przez caly ogolniak i jeszcze na studiach. W Stanach, gdzie teraz mieszkam, chinskie wyroby sa na kazdym kroku. I jakos dobrze nam z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnuch-on-line Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 15.02.11, 23:52 Ja mam pada 10", kupiony za 600 zł, w Polsce. Więc o co to całe halo? Apple tak wyśróbował ceny w kosmos, że wszystko poniżej 2000 zł to megatanio. Dla mnie to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
zakoos Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 16.02.11, 07:19 Nie, nie kupiłbym tego syfu nawet za 50zł. Nieporęczne, z dotykowym badziewiem, drogie, bez obsługi flash (ciągle? :). Odpowiednie dla dzieci poniżej 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr333 Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 16.02.11, 07:31 Wszyscy, którzy znają Huawei od kilku lat, mogą powiedzieć, ze firma ta zrobiła ogromny skok w rozwoju swoich technologii i poziomu technicznego. Myślę, że to co piszą, jest możliwe. I jestem pewny, że inne światowe kolosy techniczne przyjmują tę wypowiedź bez uśmiechu na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
thomsoro Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 16.02.11, 08:50 @piotr333: Huawai jest świetny w kopiowaniu.Byłem świadkiem jak Chińczycy kopiowali tak szybko, że ze "swojego" oprogramowania zapomnieli usunąć logo Avaya. @newyorker77: jak wszędzie. Tylko dlaczego potem ludzie dziwią się, że nie ma pracy ? Ostatnio w knajpie rozmawiałem z jej właścicielką, która pochwaliła się swoim nowym telefonem, oczywiśćie made in china. A potem zaczęła narzekać "gdzie są ci ludzie, kilka lat temu miałam tutaj komplet a teraz są pustki". Inny przykład: dom towarowy w Niemczech. Chińskie maszynki do golenia (np. Philips) zaczynają się od 25 EUR ale po roku są do wyrzucenia. Te made in Germany stoją za szybą (żeby ktoś nie ukradł) i zaczynają się od 200 EUR. Ale są na lata, wystarczy jedynie wymienić nożyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: MWC 2011: Tanie tablety od Huawei 16.02.11, 09:14 ...i co z tego, jak za 400 można wyrwać tablet z dziesięciocalowym ekranem, procesorem Intel Atom, dyskiem 160 GB i wbudowanym modemem? Instalujemy Win7 albo Ubuntu (obydwa obsługują multitoucha) i mamy gadżet jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś