jolajola1 28.05.04, 16:35 od kilku godzin szukam i może jestem blondynką ale nie moge znależć miejsca, gdzie wirtualna opisuje, jak skonfigurować jej poczte w outloku (oraz innych programach pocztowych) wdzięczna bede niezmiernie za wskazówkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: szukam pomocy do poczty na wp.pl 28.05.04, 16:53 ehh.. z testow narodowych na inteligencje wyszlo na to ze blondynki sa (srednio) inteligentniejsze niz brunetki Outlook -> Narzedzia -> konta: Poczta przychodzaca: pop3.wp.pl Poczta wychodzaca: smtp.wp.pl zaznacz: Serwer wymaga uwierzytelnienia <- bez tego nie bedziesz mogla wysylac poczty Wcisnij przycisk "Ustawienia" wpisz login (ewentualnie zaznacz aby Outlook pamietal haslo po pierwszym logowaniu) Jesli tegon (uwierzytelniania) nie skonfigurujesz, nie bedziesz dostawala poczty Mam nadzieje ze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: szukam pomocy do poczty na wp.pl 28.05.04, 17:03 ehhh, tego co mi napisałeś, to ja sobie ze sklerotycznych pokładów pamięci własnej odgrzebałam i napisałam, tylko mi się cos nie zgadzało z poczta wychodzącą więc dzięki za podpowiedź ale mi chodziło o ciut więcej, mają na Wp.pl taką śliczną pod-stronę z pomocą pocztową profil.wp.pl/pomoc.html i wydawałoby sie logicznym, że tego typu rzeczy, jak konfiguracje pocztowe będa na pierwszym miejscu umieszczone i w dodatku Wielkimi Wołowatymi Literami (bo kolejnym reinstalu systemu znów bede szukac i rozpaczać, ze nie ma na widocznym miejscu info takiego...) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: google? 28.05.04, 20:20 TO JEST TO !!! wielkie dzięki (juz sobie wstawiłam do ulubionych stron) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 a na tlenie ? 18.06.04, 21:24 jest tam do poczty jakis poradnik z ustawieniami ? Odpowiedz Link Zgłoś