messja 06.06.04, 15:15 czy znajde gdzies na gazecie forum na ktorym moglabym dowiedziec sie czegos na ten temat? a moze jest tutaj ktos, kto sie tym bawil i moglby mi pomoc? pytania mam banalne bo dopiero raczkuje w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: external style sheet 06.06.04, 16:24 Forum o webmasterstwie masz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18839 A o co chodzi, może da się to od ręki załatwić? da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: external style sheet 06.06.04, 16:47 da.killa napisał: > Forum o webmasterstwie masz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18839 > > A o co chodzi, może da się to od ręki załatwić? dzieki. problemow mam sporo, ale zaczne od "hover" effect. zastanawiam sie, czy mozna poslugujac sie external style sheet zamiescic na tej samej stronie dwa rozne "hover" effect. np. zeby inny byl w menu i inny na pozostalej czesci strony? nie jestem pewna czy dobrze to wyjasnilam. jesli nie to sprobuje jeszcze raz moze na konkretnym przykladzie. > > > da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: external style sheet 06.06.04, 20:24 messja napisała: > mozna poslugujac sie external style sheet zamiescic na tej samej stronie dwa > rozne "hover" effect. np. zeby inny byl w menu i inny na pozostalej czesci > strony? Jasne że tak. Jednemu linkowi dajesz class="menu" a drugiemu class="reszta". A potem: a.menu:hover { } a.reszta:hover { } To tylko jeden ze sposobów, ale powinien starczyć. Odpowiedz Link Zgłoś