Dodaj do ulubionych

Wnerwiająca poczta

06.02.12, 11:39
Dostaję non stop minimum po 3 spamy dziennie na 1 adres od CITEAM. Jak się tego definitywnie pozbyć? Nie chodzi mi np. o stosowanie opcji typu "przenieś automatycznie do kosza". Jak zaglądam do kosza, denerwuje mnie, że jest od tej firmy więcej spamu niż pozostałych razem wziętych. Chcę, aby było to wywalane już w momencie dochodzenia do mnie i nie przenoszenia do kosza, aby mi go nie zawalało automatycznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Wnerwiająca poczta IP: *.tpnet.pl 06.02.12, 11:42
      ak-69 napisał:

> Dostaję non stop minimum po 3 spamy dziennie na 1 adres od CITEAM.

Zaloguj się do Allegro i wyłącz.

Tak, Allegro to spamerzy.
    • trynus Re: Wnerwiająca poczta 07.02.12, 11:15
      przeczytaj jeden z tych mailow do konca, na samym dole jest link do wyrejestrowania sie...
    • Gość: ak-69 Re: Wnerwiająca poczta IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 11:56
      Faktycznie :) Teraz zrobiłem wyjątek i doszedłem do końca wiadomości.
      Do tej pory jak tyko to widziałem, z miejsca wywalałem bez czytania do kosza. Od pewnego czasu wrzuciłem na filtr, więc było tam przenoszone automatycznie, więc szybko miałem kosz pełen.
    • Gość: Loleth Re: Wnerwiająca poczta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.12, 20:39
      Uwierz mi, ze mnei tez dramatycznie to wkurw... nie idzie tego wylaczyc !
      A nie wiem jak zrobic zeby chociaz do kosza wyrzucalo do razu na gmailu eh
      • manhu Re: Wnerwiająca poczta 13.03.12, 12:34
        Idzie, trzeba tylko:
        1.umieć czytać
        2.być idiotą, który czyta spam (ryzykując wirusy itp).
        Ponieważ ja spamu nie czytam więc to ścierwo irytowało mnie długo ze 2-3 miesiące, ale że dowiedziałem się, że to śmiecie z Allegro to rozsyłają to zaryzykowałem i przeczytałem (dalej kliknąć link, odhaczyć i po spamie).
    • Gość: ZZ Re: Wnerwiająca poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 12:24
      Poczta na o2 - szlag ją trafił???
    • wrong.way Re: Wnerwiająca poczta 16.03.12, 14:53
      mam to samo, ale zbyt leniwy jestem zeby sie tym zająć. Moze sprubuj tu - wielebski.com/2010/05/11/gdzie-zglaszac-spam/
    • Gość: Curt Re: Wnerwiaj?ca poczta IP: *.xd-dynamic.ctbcnetsuper.com.br 31.05.12, 15:38
      Film Wszystkie odloty Cheyennea (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka