janion 18.07.12, 13:18 na moje konto na gmailu jest logowanie z 4 adresów IP, przy czym ja loguję się z tylko jednego komputera. O co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janion Re: adres IP 18.07.12, 13:52 możecie mi pomóc bo nie rozumiem sytuacji????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: adres IP IP: 94.42.236.* 18.07.12, 20:32 Może masz zmienny IP? Neostrada np. taki ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cor Re: adres IP no wlasnie IP: *.pools.arcor-ip.net 17.09.12, 08:59 I dlatego maile z neostrady nie dochodza a przy returnie podaja przyczyne, ze spamu nie przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: adres IP IP: *.xdsl.centertel.pl 03.09.12, 19:23 Widocznie masz zmienne IP. Po zresetowaniu kompa (lub routera ew. włączenie i wyłączenie internetu) powoduje zmianę IP. To jest cecha internetu kablowego :p Więcej ciekawostek i odpowiedzi na pytania z dziedziny informatyki znajdziesz tutaj : www.e-pvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w morde Re: adres IP IP: *.c194.msk.pl 07.09.12, 05:19 Gość portalu: gosc napisał(a): > Widocznie masz zmienne IP. Po zresetowaniu kompa (lub routera ew. włączenie i w > yłączenie internetu) powoduje zmianę IP. To jest cecha internetu kablowego cecha ??? od ok 5 lat mam ten sam zewnetrzy adres IP Odpowiedz Link Zgłoś