Gość: Kulfon666 IP: *.wienerberger.com.pl 12.08.04, 10:01 Wit@m Kto na Sadybie oferuje internet? Bede wdzieczny za pomoc. dzieki Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ram Re: Internet-Wawa-SADYBA IP: *.stacje.agora.pl 12.08.04, 15:59 z tego, co się orientuję, są 2 możliwości - sieć Elartnet i Neostrada. Sam życzyłbym sobie jeszcze jakiegoś providera, ale zdaje się, że nie ma. Z tego wszystkiego wpadnę niebawem w łapy TPSA... Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Internet-Wawa-SADYBA 17.09.04, 08:27 Odradzam ElartNet. Poziom obslugi, dzialanie tej sieci pozostawia WIELE do zyczenia. Na poczatku (jakies 3 lata temu) bylo ok. Teraz z dnia na dzien coraz gorzej: zrywajace polaczenia ftp, ssl. Nie ma mozliwosci podzialu lacza nawet w obrebie mieszkania. Predkosc dzialania w tej chwili (bylem u znajomego i probowalem otworzyc strone) porownywalna jest z modemem. Ja Elart opuscilem w czerwcu. Wzialem Neo640 i dopiero poczulem co to znaczy szybki internet. Neo najtansze nie jest ale dziala i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Internet-Wawa-SADYBA IP: *.edipresse.pl 20.09.04, 20:36 no wlasnie... tez doszly do mnie takie wiadomosci o elartnecie, no a poza tym 700 pln za podlaczenie? w 2004 roku?? ale mam inne pytanie - dotyczy wlasnie Neo - jak sie okazalo, u mnie w bloku jest zalozona tzw. PCM-ka, co uniemozliwia polozenie Neostrady. czy miales moze ten sam problem? zlozylem podanie o jej zdjecie i .. glucha cisza, mijaja 2 miesiace, z blue line nie mozna sie niczego dowiedziec, a obawiam sie, ze za kolejne 2 m-ce powiedza mi, ze szkoda, sorry ale nie da rady. w takiej sytuacji wzialbym juz nawet ten Elartnet, tylko musze wiedziec czy sa szanse na 'poprowadzenie linii naturalnej' (zdjecie PCM), czy nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tabako Re: Internet-Wawa-SADYBA 22.09.04, 20:13 Serio?! A to barany, u nas na idziku maja za 1zl i abonament za 61... ale to pewnie dlatego ze inaczej nikt by sie do nich nie podlaczyl :> Zreszta nie wiem czy sie w ogole ktos teraz do nich podlacza, slyszalem ostatnio ze przekroczyli minimalna predkosc modemu TP SA ;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Internet-Wawa-SADYBA 13.08.04, 12:05 Trzeba się spytać coci Stasi z serialu "Klan" ;) ---------- Atomowy weekend pod: www.clubmtv.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoY Re: Internet-Wawa-SADYBA IP: 62.233.175.* 17.09.04, 07:56 To zalezy gdzie mieszkasz... Na osiedlu Idzikowskiego jest jeszcze NetLink www.net-link.pl ktory jest lepszy od Elartnetu i od Neo. Wiekszosc sobie chwali ich usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoLeP Re: Internet-Wawa-SADYBA IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.09.04, 19:30 wiekszość ją chwili bo jest Dobra i oferuje usługi na wysokim Poziomie Wiem bo sam jestem jej użytkownikiem a mialem i doczynienia z Neo i z Elartnetem Obie wypadaja Marnie w porownaniu do usługi jaka oferuje Firma Net-Link Odpowiedz Link Zgłoś