darekocur 28.04.14, 20:15 Nie można połączyć sę z aero2, wprowadzili tzw. "caps lock" co zrobić? Za każdym razem wyskakuje błąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cezar Re: Aero2 IP: *.centertel.pl 01.05.14, 17:14 Tydzień temu można było swobodnie łączyć się z tym internetem nie było problemu z kodami po prostu był czytelny i nie było problemu z akceptacją dziś miałem bardzo czytelny kod z trzech liter i też wyskoczył komunikat że źle nie sposób się połączyć. Jest to celowe!!! Kiedyś myślałem, bo zasięg mam bardzo dobry że jeżeli będzie płatny to bym się skusił ale z tego co widzę to jeżeli oni mają przyszłych klientów w d..ie to i ja ich też mam. Poszedłem do kiosku i kupiłem kartę Orange i mam spokój mogłem kupić Plusa ale mam odrazę gdyż Aero2 działało w roamingu plusa. Przez tą zagrywkę stracili bardzo dużo przyszłych klientów a przy okazji też i Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
polkrisss Re: Aero2 03.05.14, 07:49 Używam Areo2 od kilku miesięcy. Od kwietnia tego roku zaczęli utrudniać korzystanie z internetu. Ja przed upływem godziny wyłączam urządzenie i od razu załączam go ponownie i nie mam żadnych problemów z wpisywaniem czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodat Re: Aero2 03.05.14, 08:01 witam, u mnie też nie działa, cały czas mam komunikat" w stacji nie ma dysku", nie wiem co to znaczy, czy będzie ten internet, i gdzie zapytać o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Aero2 IP: *.play-internet.pl 05.08.14, 13:25 Uwaga na gó...ane karty sprzed kilku lat grzeją się i nie tylko mogą spowodować obrażenia ciała przy wyjmowaniu z modemu ale i zniszczyć modem . Firma o tym wie i próbuje naciągnąć na duplikat za 20 zł. W przypadku gorącego modemu,który pracuje z kartą Aero 2 należ zawiadomić Rzecznika Praw Konsumenta, który po interwencjach przygotowuje wniosek do Prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś