gucek_lbn 26.08.14, 16:12 Władowało mi się jakieś cholerstwo babylon zamiast google jak wyszukuję w prawym górnym okienku w firefoxie. Kiedyś już to miałem i kumpel mi usunął, ale nie pamiętam jak to zrobił. Pomoże ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: wyszukiwarka babylon zamiast google IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.14, 17:12 Proszę bardzo www.google.pl/search?q=babylon&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=EKP8U72cFOKI8QeygoGoBw#channel=rcs&q=babylon+wyszukiwarka+jak+usun%C4%85%C4%87+&rls=org.mozilla:pl:official Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: wyszukiwarka babylon zamiast google IP: *.multimo.pl 26.08.14, 17:16 storage.dobreprogramy.pl/narzedzia/AdwCleaner.exe Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: wyszukiwarka babylon zamiast google 27.08.14, 14:14 dzięki, pomogło :) btw. skąd to się w ogóle bierze w przeglądarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: wyszukiwarka babylon zamiast google IP: *.multimo.pl 27.08.14, 15:59 Podczas instalacji programów trzeba wybierać instalację zaawansowaną, uważnie czytać pojawiające się komunikaty, wyłączać stosowne opcje z "gratisami" oraz odpowiadać odmownie na propozycje instalacji różnorakich dodatków/programów. Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: wyszukiwarka babylon zamiast google 29.08.14, 09:51 ja zawsze sie boję klikać instalacji zaawansowanej, bo mam wrażenie, że coś poklikam i zepsuję i nie bedzie działać jak trzeba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: wyszukiwarka babylon zamiast google IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.14, 17:10 Właśnie to powinnaś klikać wtedy unikniesz instalowania dodatkowych śmieci, tam dużo do czytania nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: wyszukiwarka babylon zamiast google 27.08.14, 09:43 o też mi się cos kiedyś takiego zrobiło, a ta wyszukiwarka głupia była... ale już mąż naprawił :D Odpowiedz Link Zgłoś