Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz allegro

15.03.15, 05:12
Zauważyłem, że blokują dojście do allegro różne reklamy.
Jednak jakimś cudem, okrężną drogą, udało mi się wypelnić pola, by wystawić produkt na sprzedaż.
Jednak nie wypełniłem pola Stan: "Aby wystawić przedmiot, uzupełnij parametry:
Stan."

Gdzie to pole jest? :)

Z gory dziekuje za informację,

W
Obserwuj wątek
    • janzaradniejszy Re: Jeszcze raz allegro 25.03.15, 21:44
      To musisz mieć strasznie zainfekowany komputer skoro masz problem z wystawieniem aukcji na allegr (jeśli dobrze zrozumiałem). Przeskanuj, pousuwaj dodatki w przeglądarce itp.
      • wlodekbar Re: Jeszcze raz allegro 25.03.15, 22:24
        Dziekuje. a konkretnie co mam zrobić Piszesz, bym pousuwał dodatki w przeglądarce. Czyli cono i jak :) ?

I jak proponujesz mi zeskanowanie komputera ? :)

Nie dziw się, żem ja tu nie mocny. Ale musze to pousuwać właśnie. Podobnie jest wówczas, gdy wchodzę na Plfoto.com. Ostatnio, poza wyłażeniem stron z reklamami, pojawia sie ta przekleta tabliczka '

Zakończ teraz'.

Nie wiem, skąd sie ona bierze, co 'ma na myśli".

Napisz,proszę,jak najdokładniej co mam zrobić :) Będę Ci bardzo wdzieczny :)
        • detektywlps Re: Jeszcze raz allegro 07.04.15, 09:13
          Najlepiej jakimś antywirusem. Ostatnio ściągnęłam na komputer program razem z wirusami, nie dało się je w ogóle usunąć ani w panelu sterowania ani w dodatkach w przeglądarce. Reklamy się namnażały. Dopiero ściągnęłam program kaspersky i in zeskanował i usunął wszystko.
    • wlodekbar Zakilka dni sięodezwę; dziękuję :) bt 07.04.15, 03:32

• kalllka Re: Zakilka dni sięodezwę; dziękuję :) bt 07.04.15, 10:40
        Cześć Włodek, tu kalka-( ta od Tatarkiewicza,.co
        był jak bułka na śniadanie) to już ponad 12 lat minęło, od naszego "spotkania" w sieci (pamiętasz?,.przez gg ) a ty nadal masz problem z komputerem.
        Mam nadzieje, ze to już nie tamta stara kobyła,
        A i buty, na których brak tez narzekałes już nowe.,:|
        W każdym razie, pare twoich publikacji widziałam na dodatkach "gazety", a może to był blog,. Anyway., możesz skorzystać z pomocy miejscowego it, oni swietnie znają problem spamerów, fishingu itp. Poza tym doradza narzędzia ( strony źródłowe do pobrania)
        No to życzę twojemu kompu , szybkiego powrotu do zdrowia- :) a dla ciebie pozdrowienia.
        Ciao. Kalka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka