Dodaj do ulubionych

Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkurenc...

• Gość: Auio Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: 156.106.204.* 01.12.04, 15:53
      Ciekawe ile % z tych statysk to zwykłe oszustwo Tele2, którzy podszywając się pod pracowników Telekomunikacji Polskiej werbują nowych naiwnych klientów wmawiając im, że będą płacić mniej za rachunki wystarczy tylko podpisać jakąś tam umowę. Tak było w moim przypadku. Przyszedł "Pan" przedstawił się jako pracownika telekomunikacji i powiedział że jak pokaże mu rachunek za telefon, to on wyliczy czy mogę płacić mniej, wystarczy tylko podpisać.
      • Gość: ZG potwierdzam - przedstawiciele TELE 2 to klamcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:51
    • Gość: tele1 Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.04, 16:20
      suuuuper .... ciekawe jak na ww. oferte tele2 odpowie jej konkurencja (tele1,
      tele3, tele4, tele6, tele7). Wszystkie ww. wymienione posiadaja swoje strony
      internetowe (tele* . pl)wiec proponuje sledzic wszelkie zmiany!
    • Gość: Koval Wolę nacisnąc 4 przyciski więcej i zaoszczędzić IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 01.12.04, 16:33
      ... niż dawać zarobić TP... w jakim kraju na swiecie abonament jest tak wysoki w stosunku do średniej krajowej, Unia Eropejska, programy naprawcze, gdyby nie tepsa i jej chorendalne ceny za połaczenia, Polska byłaby najszybciej rozwijającym się krajem
      • Gość: ciekawy Re: Wolę nacisnąc 4 przyciski więcej i zaoszczędz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:33
        hmmm... ja bys sie nie zakladal. czytalem opracowanie OECD z ktorego wynikalo
        ze przecietne abo to 17 EUR (tj 70+ zeta). Co do rzowoju - wyshful thinking! A
        podatki, zmienne prawo i koszty pracy?
    • Gość: al Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:40
      ja dzwonie przez skype i jest naj taniej!
      10 euro wystarczylo mi na 4 tygodnie rozmow
      do usa i innych krajow europy!:)
    • Gość: HERMAN Re: Abon.TPSA będą mogli korzystać z konkurencji IP: *.crowley.pl 01.12.04, 19:51
      Chytry dwa razy traci - takie jest przysłowie a TP SA niech nie myśli że
      abonenci to idioci co nie potrafi wykrecic prefixa?
    • Gość: ANTY TPSA Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.04, 20:24
      SUPER... nareszczie dostanie po nosie firma tpsa która ma bandyckie metody
      obchodzenia się z kilentem. Koniec monopolistycznych zapędów , połączeń
      0700... , blokad i t p
    • Gość: @ Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:16
      precz z telekomuną!
    • Gość: Dave wole placic 10zeta wiecej konkurencji niz tej k... IP: *.veo.pl 01.12.04, 22:01
      TP SA. Nienawidze tej firmy bardziej niz PKP i PKS!!! Na liscie najbardziej
      gownianych firm na swiecie dla mnie zajmuje 1 miejsce!
    • Gość: Greg Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.ssc.uwo.ca 01.12.04, 22:29
      A ja dzwonie z Kanady do Polski za 2.5 centa za minute
    • Gość: prezydent Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.ds2.uw.edu.pl 01.12.04, 23:15
      Tez dzwonilem przez Telepin. Rzeczywiscie wychodzi 30gr, lecz trzeba jeszcze dodac koszt lokalny, ale i tak jest najtaniej z wszystkich mozliwych rozwiazan. Nie wiem, czy wiesz, ale ta sama firma, co ma Telepin, uruchomila dodatkowa usluge, dzieki ktorej polaczenia moga wyjsc jeszcze taniej i bez wykrecania pinow. Zadzwon sobie na infolinie telepinu i spytaj sie o Realie. ja tak zrobilem i mam oprocz tanich miedzynarodowych bardzo tanie miedzymiastowe i komorki (wszystko w sekundowce). oczywiscie obsluga jest profesjonalna i Tele2 sie chowa.
    • Gość: tpharoock SKYPE RULEZ IP: *.neuroinformatik.ruhr-uni-bochum.de 02.12.04, 10:55
      A ja dzwonie do calego cywilizowanego swiata za 8gr/minute a na kazdy telefon w
      Polsce za 12gr/minute. SKYPE RULEZ!
    • Gość: pracownik Re: Abonenci TP SA będą mogli korzystać z konkure IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 02.12.04, 19:21
      Tel2 jest beznadziejne a TPSA i tak im dokopie bez zadnego problemu, coraz
      wiecej osób nacina sie na TELE2 sam dostaje mnóstwo informacji o niezadowoleniu
      klientów z usług tele2. A poza tym cokolwiek stanie sie w braku połączenia to
      gdzie maa dzownić ludzie z tele 2. pzodrowionka
    • Gość: dynia Chcialem zalozyc stala linie i neostrade TPsa sie IP: 195.94.207.* 03.12.04, 09:30
      na mnie wypiela .......................
    • Gość: Rob odchodzący Prezes TP dostanie parę dużych baniek IP: 80.53.160.* 04.12.04, 17:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka