Dodaj do ulubionych

Kulczyk żegna się z akcjami TP SA

IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 01:03
zdrajca nie ma prawa miec niczego w polsce!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: teraz dopiero bedzie placz i zgrzytanie zebow! IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 18.12.04, 01:30
      jestem ciekaw jak bedzie nam milo,jak Idea zniknie a pojawi sie Orange,
      kierownictwo przyjedzie z Paryza, a podatki TPsy beda placone we Francji.
      • Gość: Manhattan Glupie Polaczki ! Sprzedali swoje glowne telefony IP: *.res.east.verizon.net 18.12.04, 04:32
        przewrotnym zlodziejom z Francji, he, he , he barany ! Moze Szirak was wylaczy
        teraz i bedziecie siedziec cicho.
        • Gość: Sebar Cena Kulczyka za znajomosc i to obrazuje korupcje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.04, 11:50
          w naszym kraju, to obrazuje ile Kulczykn wzial od firmy zagraniczne za dojscia
          do prezydent i rzadu.

Sebar
          sebar_rysiu@yahoo.co.uk
        • Gość: Andy Re: Glupie Polaczki ! Sprzedali swoje glowne tele IP: 217.8.186.* 18.12.04, 12:41
          Gdybyś wiedział jaki tragiczny poziom usług zapewnia TP to pewnie zmieniłbyś
          zdanie. Ja od pewnego czasu mam pecha być kluczowym klientem tej firmy i tylko
          z konieczności (wymaganie moich klientów) jeszcze korzystam z usług TePsy.
          Myślę że niedługo Ich przekonam żeby z tych usług zrezygnowali i wtedy "nici"
          będą z podatków dla Chiraca.
        • Gość: polaczek Re: Glupie Polaczki ! Sprzedali swoje glowne tele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:03
          Nie wiem czy wszystkie "polaczki" sa glupie ale ty na pewno. Ciekaw jestem jak
          wygladalaby polska telekomunikacja, gdyby nie inwestycje zagraniczne. Pewnie
          poslugiwalbys sie gluchym telefonem.
      • Gość: Markus Re: teraz dopiero bedzie placz i zgrzytanie zebow IP: 212.160.172.* 20.12.04, 16:55
        Czyżbyś się łudził, że inni operatorzy (mobilni i stacjonarni) są polskimi
        firmami. Chyba się zdziwisz gdy zanim Idea stanie się Orangem, ERA będzie
        nazywała się T-Mobile (Deutsche Telekom) a PLUS - Vodafone (związana z British
        Telecom). Poszukaj właścicieli Netii, Tele2, Energisa ... No to nie ma wpływu
        żden rząd polski, a tym bardziej Kulczyk, choćby był najbogatszy w Europie.
        Inna rzecz, że skorzystał na tym. Sam byś też skorzystał gdybyś tylko miał
        okazję.
    • Gość: Dirty Frogs Francuscy zlodzieje. IP: *.nyc.rr.com 18.12.04, 01:54
      Najdrozsze polaczenia w europie, francuzi zyja z tego co nam ukradna. Szkoda ze
      TP SA nie nalezy do jakiejs amerykanskiej korporacji. Bylby przynajmniej rozwoj
      i niskie ceny.
      • Gość: ja Re: Francuscy zlodzieje. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.04, 15:57
        Bo amerykańskie korporacje to organizacje harytatywne i będą pobierały
        mniej kasy, niz jest to możliwe. Jakoś połączenia FT we Francji są
        tańsze niz połączenia TP w Polsce. Ale gdy konkurencja praktycznie nie
        istnieje, to dlaczego mieliby pobierać mniej kasy niż się da? Przeca
        ludziki płacą tyle i ile oni chcą. A jak ktoś nie chce z TP korzystać
        to przecież nie musi. Może kupić tam-tam.
    • Gość: l Re: Kulczyk żegna się z akcjami TP SA IP: *.server.ntli.net 18.12.04, 02:59
    • Gość: Jarek. TPSA to parodia nie prywatyzacja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 04:35
      Państwowa forma francuska kupuje państwową firmę polską i to się nazywa
      prywatyzacją. Panowie liberałowie z Po - co wy na to?
      Sami siebie dołujemy, to znaczy że francuzi mogą zarządzać państwowym koncernem
      a my nie? I co ciołki z PO - sprzedajemy wszystko obcym?
      A może by tak konsekwentnie sprywatyzować rząd i sejm a na stanowisko
      prezydenta ogłosić przetarg?
      • Gość: janspruce Re: TPSA to parodia nie prywatyzacja. IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 05:23
        Konia z rzedem temu kto powie mi ktory to rzad sprzedal kulczykowi akcje TP SA?
        Wilki ubraly sie teraz w owcza skore i baranki udaja.
    • Gość: Me Re: Kulczyk żegna się z akcjami TP SA IP: 207.230.231.* 18.12.04, 05:57
      Dlaczego od razu zdrajca ??. Kupil to moze sprzedac . Nie odpowiadalo Polsce ze
      akcje sa w polskim reku to beda we francuskim .
    • Gość: miller Re: Kulczyk żegna się z akcjami TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:31
      Kluczyk powiedz chlopie, za kredyt z jakiego banku kupiles te akcje i dlaczego
      rząda Buzka ci to podżyrował?? Niezłe plecy miałeś, każdy chciałby miec takie
      chlopie.
    • Gość: kibic Re: Kulczyk żegna się z akcjami TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:45
      A co na to gielda - czy to nie jest typowe oszustwo tzw. na słupa ???., Czemu to
      ja nie moge wziasc odstepnego ?? > Nie mialem kulczykow czy co ????. I to jest
      rzad Pana Buzka jakby co !!! and company too !!!!
    • Gość: marc Re: Kulczyk żegna się z akcjami TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:41
      zawsze twierdzilem ze kluczyk to zwykly hohsztapler.Kiedy sprawdza zakupy
      samochodow dla policji.
    • Gość: andy Ten zlodziej ucieka IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 20:10
      Wyprzeda majatek i nic POLSKA nie odzyska!!
      SLD mu pomaga okradac Polske
      • Gość: obserwator2 andy - Ty idioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:19
        Gość portalu: andy napisał(a):

> Wyprzeda majatek i nic POLSKA nie odzyska!!
        > SLD mu pomaga okradac Polske

Na czym ta pomoc polegała w czasie gdy rząd Buzka zbrodniczo prywatyzował TPSA
        we współpracy z Kulczykiem (podobnie jak zbrodniczo uzależnił PZU od EURECO)?
        • Gość: Zwisamulacha Re: andy - Ty idioto IP: *.proxy.aol.com 19.12.04, 12:08
          Madrego, to i dobrze czasami posluchac!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka