Dodaj do ulubionych

Program Watch TV na allegro

IP: 213.17.223.* 21.01.05, 11:30
Przeczytałam o nim,jest za 6.99 służy do odbioru tv i radia
z internetu,czy to jakiś przekręt,czy faktycznie ten
program działa,a może ktoś go ma,proszę o opinię .
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Program Watch TV na allegro IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.01.05, 13:41
      Pic na wodę, fotomontaż. Mam programik TV Exploler, ale to chyba to samo;
      wygląda identycznie. Jeśli chcesz, daj adres (na piecyk.gazowy<at>gazeta.pl) to
      Ci go podeślę.
      • Gość: stasia Re: Program Watch TV na allegro IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 14:30
        jeśli można to bym bardzo prosiła o taki program będe wdzięczna bardzo
        GOCALEK @KN.PL.POZDRAWIAM
      • Gość: eva Re: Program Watch TV na allegro IP: 213.17.223.* 21.01.05, 23:31
        Proszę piecyku przyślij mi ten program
        0123ab@tenbit.pl
        Pozdrawiam.
        • zsa-zsa Re: Program Watch TV na allegro 22.01.05, 01:37
          jak wszyscy to wszyscy, babcia tez ;-)
          mozesz jeden zipek i dla mnie mnie piecyku?
          pozdr.
      • haribok6 Re: Program Watch TV na allegro 23.01.05, 17:57
        mam prosbe jakbyscie mi tez wyslali ten programik .
        Z gory dziekuje . Haribok6@aol.com
    • bystryy Re: Program Watch TV na allegro 21.01.05, 15:51
      Ja tez bardzo prosze o przeslanie bystruni@poczta.onet.pl
      • Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 21.01.05, 16:59
        posiadam chyba 5 programów do odbioru tv i nie warto kupowac na alegro jak mozna miec za darmo
    • Gość: a Re: Program Watch TV na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:35
      Duzo programow tego typu jest na osiolku. Ale na jakies swietne kanaly raczej
      nie liczcie.
      • Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 24.01.05, 05:43
        members.lycos.co.uk/beznadziejny/TVNet/ nie chcialo mi sie wysylac a tu jest link z tego samego tematu
    • Gość: Cichy www.wizja.tv.pl - tam jest ten program do pobrania IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:10
      Na stronie www.wizja.tv.pl można bezpłatnie pobrać program watchtv.exe
      Właśnie oglądam sobie w stereo vive na komputerze. polecam ten programik.
      • Gość: wafel23 Re: www.wizja.tv.pl - tam jest ten program do pob IP: *.crowley.pl 24.01.05, 21:17
        na tej stronie pisze ze trza smsa wyslac za 11 zeta link wyzej jest wsio gratis i chyba 6 programow ano program jest dobry jedynie co dobrze odbiera to wlasnie viva :)
        • Gość: Piotr77 <a href="http://wizjatv.fm.interia.pl/waschtv" target="_blank"> IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:11
          Ja programik ściągłem sobie z podobnej strony:
          wizjatv.fm.interia.pl/waschtv
          Chyba tam jeszcze powinien być.
          Program należy po ściągnięciu należy zaktualizować (wciskając akyualizuj).
          Dla mnie program OK.
          • Gość: wizja sryzja Re: <a href="<a href="http://wizjatv.fm.interia.pl/was" target IP: *.radom.pilicka.pl 28.01.05, 15:28
            ludzie te wypowiedzi to reklama by zaplacic za te programy np. na sronie wizji,
            poszukajcie, to sobie znajdziecie na internecie, a program to jedna wielka
            lipa, poprostu przelacza na strony na ktorych jest nadawana "tv" w okienku
            5x5cm. czego oczekujecie przy obecnych szybkosciach łaczy?? telewizji na
            monitorze??? buahahahaha...
    • Gość: csd Re: Ten program jest do niczego!!!! n\t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:13
    • Gość: eva Re: Program Watch TV na allegro IP: 213.17.223.* 28.01.05, 17:37
      bardzo smutny program,oni chcą zarobić na
      naszej naiwności,wafe23,podał linka,miałam
      go ,ale usunełam,tandeta,że głowa boli,
      jak można to oglądać,ściągnij a przekonasz
      się ,zresztą co teraz jest za darmo?
      Pozdrawiam.
    • doomboy Re: Program Watch TV na allegro 28.01.05, 18:35
      Do oglądania tv nie potrzeba nawet żadnych specjalistycznych programów.
      Wystarczy Windows Media Player i Real Player, zbiór kanałów tv - m.in Viva,
      Party TV ... - znajduje sie tutaj
      www.beelinetv.com/
      • Gość: marcopolo Program Watch TV IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:56
        Wysłałem tego smska na stronie www.wizja.tv.pl , program ściągnoł się bez kłopotu i jestem z niego zadowolony. Co prawda obraz nie jet jakości dvd, ale mam przynajmniej mnóstwo stacji TV na komputerze bez zadnych opłat.
    • Gość: sylwek Re: Program Watch TV na allegro IP: *.doskomp.lodz.pl / 195.205.148.* 31.01.05, 12:44
      Proszę przesłąć mi programik na adres sylwek117@gazeta.pl
      Bardzo dziękuje
      • Gość: kwadrat Re: Program Watch TV na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:44
        ja również prosiłbym o przesłanie pliku instalacyjnego Watch TV pod adres
        kwadrat.nasa@poczta.fm. Dzięki :-)
        • Gość: mikruss Re: Program Watch TV na allegro IP: *.b.jawnet.pl 26.03.05, 17:46
          na stronie www.wizja.tv.pl za sms pobrać można watchtv oraz peep show live.
          • Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 26.03.05, 20:01
            www.wafel.vitnet.pl tu mozna za darmo a jak chcecie peep show live dajcie znac to umieszcze na stronce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka