Gość: eva IP: 213.17.223.* 21.01.05, 11:30 Przeczytałam o nim,jest za 6.99 służy do odbioru tv i radia z internetu,czy to jakiś przekręt,czy faktycznie ten program działa,a może ktoś go ma,proszę o opinię . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Program Watch TV na allegro IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.01.05, 13:41 Pic na wodę, fotomontaż. Mam programik TV Exploler, ale to chyba to samo; wygląda identycznie. Jeśli chcesz, daj adres (na piecyk.gazowy<at>gazeta.pl) to Ci go podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasia Re: Program Watch TV na allegro IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.01.05, 14:30 jeśli można to bym bardzo prosiła o taki program będe wdzięczna bardzo GOCALEK @KN.PL.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Program Watch TV na allegro IP: 213.17.223.* 21.01.05, 23:31 Proszę piecyku przyślij mi ten program 0123ab@tenbit.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Program Watch TV na allegro 22.01.05, 01:37 jak wszyscy to wszyscy, babcia tez ;-) mozesz jeden zipek i dla mnie mnie piecyku? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
haribok6 Re: Program Watch TV na allegro 23.01.05, 17:57 mam prosbe jakbyscie mi tez wyslali ten programik . Z gory dziekuje . Haribok6@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
bystryy Re: Program Watch TV na allegro 21.01.05, 15:51 Ja tez bardzo prosze o przeslanie bystruni@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 21.01.05, 16:59 posiadam chyba 5 programów do odbioru tv i nie warto kupowac na alegro jak mozna miec za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Program Watch TV na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:35 Duzo programow tego typu jest na osiolku. Ale na jakies swietne kanaly raczej nie liczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 24.01.05, 05:43 members.lycos.co.uk/beznadziejny/TVNet/ nie chcialo mi sie wysylac a tu jest link z tego samego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy www.wizja.tv.pl - tam jest ten program do pobrania IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:10 Na stronie www.wizja.tv.pl można bezpłatnie pobrać program watchtv.exe Właśnie oglądam sobie w stereo vive na komputerze. polecam ten programik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: www.wizja.tv.pl - tam jest ten program do pob IP: *.crowley.pl 24.01.05, 21:17 na tej stronie pisze ze trza smsa wyslac za 11 zeta link wyzej jest wsio gratis i chyba 6 programow ano program jest dobry jedynie co dobrze odbiera to wlasnie viva :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr77 <a href="http://wizjatv.fm.interia.pl/waschtv" target="_blank"> IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:11 Ja programik ściągłem sobie z podobnej strony: wizjatv.fm.interia.pl/waschtv Chyba tam jeszcze powinien być. Program należy po ściągnięciu należy zaktualizować (wciskając akyualizuj). Dla mnie program OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja sryzja Re: <a href="<a href="http://wizjatv.fm.interia.pl/was" target IP: *.radom.pilicka.pl 28.01.05, 15:28 ludzie te wypowiedzi to reklama by zaplacic za te programy np. na sronie wizji, poszukajcie, to sobie znajdziecie na internecie, a program to jedna wielka lipa, poprostu przelacza na strony na ktorych jest nadawana "tv" w okienku 5x5cm. czego oczekujecie przy obecnych szybkosciach łaczy?? telewizji na monitorze??? buahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: Ten program jest do niczego!!!! n\t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Program Watch TV na allegro IP: 213.17.223.* 28.01.05, 17:37 bardzo smutny program,oni chcą zarobić na naszej naiwności,wafe23,podał linka,miałam go ,ale usunełam,tandeta,że głowa boli, jak można to oglądać,ściągnij a przekonasz się ,zresztą co teraz jest za darmo? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doomboy Re: Program Watch TV na allegro 28.01.05, 18:35 Do oglądania tv nie potrzeba nawet żadnych specjalistycznych programów. Wystarczy Windows Media Player i Real Player, zbiór kanałów tv - m.in Viva, Party TV ... - znajduje sie tutaj www.beelinetv.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcopolo Program Watch TV IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:56 Wysłałem tego smska na stronie www.wizja.tv.pl , program ściągnoł się bez kłopotu i jestem z niego zadowolony. Co prawda obraz nie jet jakości dvd, ale mam przynajmniej mnóstwo stacji TV na komputerze bez zadnych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Program Watch TV na allegro IP: *.doskomp.lodz.pl / 195.205.148.* 31.01.05, 12:44 Proszę przesłąć mi programik na adres sylwek117@gazeta.pl Bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadrat Re: Program Watch TV na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:44 ja również prosiłbym o przesłanie pliku instalacyjnego Watch TV pod adres kwadrat.nasa@poczta.fm. Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikruss Re: Program Watch TV na allegro IP: *.b.jawnet.pl 26.03.05, 17:46 na stronie www.wizja.tv.pl za sms pobrać można watchtv oraz peep show live. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Program Watch TV na allegro IP: *.crowley.pl 26.03.05, 20:01 www.wafel.vitnet.pl tu mozna za darmo a jak chcecie peep show live dajcie znac to umieszcze na stronce Odpowiedz Link Zgłoś