Gość: qwe IP: 199.185.26.* 31.01.05, 19:57 co za durny tytul..jak siebie mozna wykupic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geo Jak zapobiec monopolizacji rynku? Kupno innej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:13 firmy lub fuzja, są jak najbardziej legalne i zgodne z ideą "wolnego rynku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:32 może ktoś w ameryce zobaczył ja sie kupuje w Polsce, np PZU i postanowił tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.wlan.dnafinland.fi 31.01.05, 22:46 konczy sie pewna epoka w telekomunikacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:57 To samo SBC startowało w przetargu na prywatyzację TP SA. Nie mieli żadnych szans z France Telecom, Doktor Jan bowiem stanął po stronie żabojadów. Śmiem twierdzić, ze gdyby to Amerykanie przejęli TP i gdyby prywatyzacja nie obwarowana była dziwacznymi warunkami utrzymania monopolu w zamian za wyższą cenę, to pewnie zatrudnienie w TP od 3 lat wynosiłoby pewnie max. 20 tys ludzi, ale za to mielibysmy wolny rynek telefoniczny z cenami znacznie niższymi niz dzis, znacznie wyzszy poziom obslugi klienta, 10 operatorow do wyboru, a sama TP kwitłaby. Niestety, miałeś chamie złoty róg... W tym kraju nic się nie da zrobić dobrze i do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq nawet nei wiedziałem, że AT&T tak się stoczyło :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:42 ze 130mld $ do 15mld $ w ciągu zaledwie 4 lat.... oj, komu oni płacili za menagement? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el polacco Re: nawet nei wiedziałem, że AT&T tak się stoczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:51 Trzeba powołać komisję do wyjaśnienia tego spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysta1955 Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 16:41 ATT nigdy niebyl symbolem Ameryki to bzdura , ATT powstalo po podziale Ameritech . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.pracownik AT&T Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:40 AT&T to była wspaniała firma i ja cieszę się, że mogłem dla niej pracować przez kilka ładnych lat... Odpowiedz Link Zgłoś