Dodaj do ulubionych

Kupują telefoniczny symbol Ameryki

IP: 199.185.26.* 31.01.05, 19:57
co za durny tytul..jak siebie mozna wykupic...
Obserwuj wątek
    • Gość: geo Jak zapobiec monopolizacji rynku? Kupno innej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:13
      firmy lub fuzja, są jak najbardziej legalne i zgodne z ideą "wolnego rynku".
    • Gość: hanna Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:32
      może ktoś w ameryce zobaczył ja sie kupuje w Polsce, np PZU i postanowił tak
      samo:)
    • Gość: qw Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.wlan.dnafinland.fi 31.01.05, 22:46
      konczy sie pewna epoka w telekomunikacji...
    • Gość: Marcin TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:57
      To samo SBC startowało w przetargu na prywatyzację TP SA. Nie mieli żadnych
      szans z France Telecom, Doktor Jan bowiem stanął po stronie żabojadów. Śmiem
      twierdzić, ze gdyby to Amerykanie przejęli TP i gdyby prywatyzacja nie
      obwarowana była dziwacznymi warunkami utrzymania monopolu w zamian za wyższą
      cenę, to pewnie zatrudnienie w TP od 3 lat wynosiłoby pewnie max. 20 tys ludzi,
      ale za to mielibysmy wolny rynek telefoniczny z cenami znacznie niższymi niz
      dzis, znacznie wyzszy poziom obslugi klienta, 10 operatorow do wyboru, a sama TP
      kwitłaby. Niestety, miałeś chamie złoty róg... W tym kraju nic się nie da zrobić
      dobrze i do końca...
    • Gość: blq nawet nei wiedziałem, że AT&T tak się stoczyło :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:42
      ze 130mld $ do 15mld $ w ciągu zaledwie 4 lat.... oj, komu oni płacili za
      menagement?
      • Gość: el polacco Re: nawet nei wiedziałem, że AT&T tak się stoczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:51
        Trzeba powołać komisję do wyjaśnienia tego spisku.
    • Gość: krysta1955 Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 16:41
      ATT nigdy niebyl symbolem Ameryki to bzdura , ATT powstalo po podziale
      Ameritech .
    • Gość: B.pracownik AT&T Re: Kupują telefoniczny symbol Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:40
      AT&T to była wspaniała firma i ja cieszę się, że mogłem dla niej pracować przez
      kilka ładnych lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka