Dodaj do ulubionych

jakiś program do tworzenia muzyki techno remixy

01.02.05, 15:42
Zna ktoś jakiś program do tworzenia muzyki techno, remixy takiej jak na
dyskotekach lecą , taki program jak DJ-e używają coś w tym stylu. Żeby można
było coś swojego zrobić pobawić się. Proszę o jakieś bezpośrednie linki gdzie
mógłbym ściągnąć bo ciężko coś znaleźć. Mam ReBrith Demo tylko do puszczania
muzyki bardzo fajny program, ale nic więcej nie znalazłem. Pozdrawiam ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Y Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:19
      Moze Sony Acid, albo Ableton Live. Nieco inny ale tez uzyteczny jest FL Studio.
      Do tego masa roznego rodzaju syntezatorow - wtyczek (vsti). Jest w cazym
      wybierac. Poszukaj na emule. Tam chyba bedzie najwiekszy wybor.
    • jach-mann Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi 01.02.05, 23:14
      szukałem tego w Kaazie Emule nie miałem nie wiem jak się obsługuje DC++ wgrałem
      ale też nie wiem jak dlatego z Kaazy kożystam najlepiej jak macie jakieś linki
      żeby ściągnąć to bardzo proszę ;)))
      • Gość: Y Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:24
        Nie wiem jak DC ale z pozostalych to emule zdecydowanie ma najwiekszy wybor.
        Obsluga nie rozni sie zasadniczo od kazyy (tez kiedys z kazyy przeszedlem na
        mulka bo juz nie bylo co sciagac). Trzeba tylko mula skonfigurowac pod swoje
        lacze. Tutaj wszystko na ten temat:
        www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=7642a4d28cc98e6f6f004b89e57241e3&showforum=118
        A np. tu mulki: www.emule-mods.de/?mods=pawcio
        Tylko jak juz wpiszesz nazwe w wyszukiwarke to sciagaj tylko te niebieskie czyli
        z duza iloscia zrodel (chyba, ze sa tylko takie). A z progsow dla djejow to
        jeszcze np. jest Traktor.
        • Gość: Andrzej Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi IP: *.customer.teleport-iabg.de 02.02.05, 03:10
          fruity loops

jakos tak
    • jach-mann Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi 02.02.05, 12:57
      niom dzięki słyszałem o traktorze widziałem go w internecie ale nie mogłem
      ściągnąć :D
    • Gość: weldon Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:23
      PC WORLD rozdawał kiedyś eJay-a.
      Miał sporą bibliotekę dodatków.
      Nie wiem niestety, jaki rodzaj muzyki tworzył,
      ale, sądząc po tym słysze czasami w radiu spokojnie można w nim
      zrobić wszystko.

Pozdrawiam
      • Gość: neder.ka Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:15
        www.komputerswiat.pl/download/001-programy_muzyczne.html
        poszperaj na tej stronce - masz tam wszystkie rodzaje programów - od tych do
        miksowania, po te do tworzenia własnej muzyki od podstaw. przy każdym programie
        masz krótki opis + stronę producenta, co pozwoli Ci się zapoznać bliżej z
        możliwościami tych programów, wszystkimi ich funkcjami i wybrac ten, który Ci
        najbardziej pasuje.
        Pozdrawiam
    • jach-mann Re: jakiś program do tworzenia muzyki techno remi 03.02.05, 12:23
      dzięki za linka jest tam pare programów zainteresował mnie jeden i wgrał mi się
      jakiś wirus z tego :P a program nie chciał działać sakasowałem wirusa razem z
      jakimiś plikami z windowsa heh :P mam nadzieję że niepotrzebnymi. Ma ktoś
      jeszcze jakieś linki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka