Gość: Rolf_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:54 viva 3G www.bancom.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq a w Polsce nadal mentalnosc jaskiniowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:46 Jak jakis czas temu napisalem o tanich telefonach 3G sprzedawanych w Anglii za 250-300zł to mnie na forum telefony wyśmiali. Tam lansuje się "tanie" telefony z Media Market i "nowoczesne" oferty z pre-paidu. Oczywiscie "tanie" i "nowoczesne" w jak najbardziej uzasadnionym cudzyzłowie. Ludzie, otwórzcie oczy! Można mieć super telefon z wieeelkim wyświetlaczem, dwiema kamerami, UMTS, dzwonkami mp3 i kartą pamięci za około 500złotych!!! Oczywiście bez simlocka. Wystarczy tylko mieć oczy szeroko otwarte.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: a w Polsce nadal mentalnosc jaskiniowca IP: 202.188.224.* 15.02.05, 09:51 moze i mozna. tyle ze tych 3g fajerwerkow nie bardzo sobie pouzywasz poki co. no, chyba ze jestesz szycha u ktoregos operatora albo jego waznym klientem. ciekaw jestem jakie beda ceny jak juz to ruszy w polsce na dobre. pozdro arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jRe: a w Polsce nadal mentalnosc jaskiniowca IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.02.05, 12:16 > ciekaw jestem jakie beda ceny jak juz to ruszy w polsce na dobre. jak to jakie?? Wysokie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: a w Polsce nadal mentalnosc jaskiniowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:35 Jasne, ze 3g fajerwerkow sobie nie uzywam, co wiecej, wylaczylem w ogole UMTS, bo bateria trzyma 2 razy dluzej! Ale to nie zmienia faktu, ze nawet jako telefon 2/2.5G sprawuje sie znakomicie, a zaawansowaniem technicznym bije na glowe modele sprzedawane u nas za 2500pln i gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: a w Polsce nadal mentalnosc jaskiniowca IP: *.chello.pl 15.02.05, 10:28 moglbys wiecej szczegułów o tych telefonach? chętnie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq sluze uprzejmie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:32 Wszystkim zainteresowanym wyjasniam, ze mialem na mysli niektore modele NECow oraz Motoroli. Osobiscie polecam to drugie rozwiazanie ( 1) sam takiego mam, 2) telefoniki sa mniejsze no i 3) firma bardziej uznana w PL). A teraz najwazniejsze - link na Allegro (od razu wyjasniam ze nie mam kompletnie nic wspolnego ze Sprzedajacym, ale moje doswiadczenie i obserwacja mowi mi, ze cena jest najlepsza, a sprzedawca godny zaufania). allegro.pl/show_item.php?item=42365712 Jesli nie macie konta na Allegro, zawsze mozna znalesc wsrod rodziny czy znajomych kogoś, kto ma. pozdr i je**c krajowych naciagaczy, sprzedajacych low-endowe nokie za 800pln!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: sluze uprzejmie. 15.02.05, 23:26 Te telefony faktycznie są niedrogie, zwłaszcza NEC, który robił niedawno furorę na Allegro. Funkcji mają dużo, wyświetlacze wielkie itp. Ale to tylko na zdjęciu ładnie wygląda. Wziąłem coś takiego do ręki, to okazało się, że waży 350-400 g. Wtedy odechciało mi się to nosić. A jak jeszcze się dowiedziałem, że czas czuwania mierzy się nie w dniach ale w godzinach (podobna długość jak w co lepszych notebookach ;) to w ogóle zrezygnowałem. Nie bez powodu te cacka są takie tanie. Bajery to nie wszystko. To jeszcze nie ta technologia... Rozumiem, że jak wyłączysz UMTS trzyma cały dzień, zamiast pół? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Tele2??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:55 Mam Tele2 i jestem zadowolony. Po 20 rozmowy gratis ze wszystkimi abonentami sieci stacjonarnych, a nie jak w TP tylko wewnątrz własnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq to jeszcze Neostrade zaloz sobie w Tele2 :))) /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portmonetka 3D - gererowanie (niepotrzebnych nikomu ) potrzeb IP: 82.155.137.* 15.02.05, 15:46 tylko firmy na tym zarabiaja.....a my wszyscy tracimy na gadzetach,ktorych nikt powaznie nie potrzebuje ani ....nie uzywa ! U mnie jest juz 3D video rozmowy, sprobowalem i jest to dla mnie kompletnie niepotrzebna i troche glupia video/rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: 3D - gererowanie (niepotrzebnych nikomu ) pot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:04 nie wiem, czemu mylisz 3D (trójwymiar) z 3G (następca GSM). Czy 3G jest potrzebne czy nie - kwestia gustu. pamiętaj, że to nie tylko wideorozmowy, to ogólna multimedialność telefonu oraz, przede wszystkim, szybsza transmisja danych. rynek telefonii komórkowej jest wielki i znajdzie sie tam miejsce zarówno dla "telefonów do rozmowy" jak i dla "telefonów do wszystkiego", zupełnie tak samo jak jest z komputerami osobistymi. komp uzywany przez biurwe ma nieco inne zastosowanie, niż ten uzywany przez programiste, muzyka, maniaka gier czy internaute. proste, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś