Gość: Pingowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:06 Czy ktos sie zna na pingowaniu? Bardzo mi na tym zalezy aby mi ktos wyjasnił na czym to polega... :(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beretelwi Re: Leena 15.02.05, 17:17 Witam poczytaj tu na przyklad: pl.docs.pld-linux.org/podstawy_narzedzia_sieciowe.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Leena IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.02.05, 23:03 TP SA na podstawie pingów wykrywa u klientów w komputerach wirusy (u mnie tak wykrywał gość z infolinii Neostrady). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Leena IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.02.05, 23:29 I wykrył, choć wirusa nie było. I mówił, że mi niet źle działa, bo wirusa mam. Nie dał się przekonać, że nie mam, chamidło takie... Odpowiedz Link Zgłoś
strzaly_znikad Re: Leena 15.02.05, 23:33 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > I wykrył, choć wirusa nie było. I mówił, że mi niet źle działa, bo wirusa mam. > Nie dał się przekonać, że nie mam, chamidło takie... trzeba mu było odbić ponga... ;) Odpowiedz Link Zgłoś