Dodaj do ulubionych

Kolejny konkurent TP SA wchodzi na rynek lokalny

IP: *.mpibpc.gwdg.de / *.mpibpc.gwdg.de 03.03.05, 19:08
Na pohybel burkom z TPSA !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tp sa Re: Kolejny konkurent TP SA wchodzi na rynek loka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:29
      ja jestem przeciw tele 2 i innym szmelcom tp sa jest najlepsza jedyne co z tego dobre to to ze ceny polączeń spadaja reszta jest gorsza!
      • Gość: Prezydent Re: Kolejny konkurent TP SA wchodzi na rynek loka IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 04.03.05, 01:24
        Jasne, TPSA jest najlepsza, bo jej oferta wydaje sie najlepsza. Jak mialbym
        pracowac jako handlowiec uslug telekomunikacyjnych, to wybralbym TPSA, bo ich
        oferta jest tak skonstruowana, ze klient mysli, ze ma taniej, chociaz bedzie
        mial drozej. Ponadto obsluga w TPSA jest na najwyzszym poziomie. Blekitna linia
        jest the best. Zawsze mile panie z usmiechem odpowiadaja, ze wszystko sprawdza
        i zbywaja klienta- po co go draznic i mowic, ze nic sie nie da zrobic? W
        dodatku TPSA jest o tyle odpowiedzialna za klienta, ze jak klient wybierze
        sobie innego operatora, to TPSA bedzie zwlekac z realizacja preselekcji- ona
        wie, ze to dla klienta zle. Kochajmy TPSA.
    • Gość: analityk Re: Kolejny konkurent TP SA wchodzi na rynek loka IP: *.w-s.pl 04.03.05, 08:52
      TeleZłodziej tyle lat wykręcał mi numery...teraz ja im będę wykręcał numer 0-
      22---a co mi szkodzi..moja kasa pojdzie do Energis
    • meerkat1 ETATYSTYCZNA GSOPODARKA i MONOPOLE W PRL 04.03.05, 11:48
      W Ameryce, place AT&T $39.00 miesiecznie za ADSL (STO GIGAbitow do serwera,
      DZIESIEC PO serwerze).

W Polsce place TPSA identyczna kwote (139 PLN) TPSA za 650 KILObitow!!!

No tak, ale Ameryka to biedny kraj, a my , Amerylanie zyjemy na kredyt, wiec
      nikt nie placil amerylanskich den za polskie barachlo! :-(((
      • meerkat1 Re: ETATYSTYCZNA GOSPODARKA i MONOPOLE W PRL 04.03.05, 11:52
        Bo to jest dalej PRL! (przynajmniej ekonomicznie!)

> W Ameryce, place AT&T $39.00 miesiecznie za ADSL (STO GIGAbitow do serwera,
        > DZIESIEC PO serwerze).
        >
        >W Polsce place TPSA [Neostrada+] identyczna kwote (139 PLN)za 650 KILObitow!!!
        >
        > No tak, ale Ameryka to biedny kraj, a my, Amerykanie, zyjemy na kredyt, wiec
        > nikt nie chce placic amerykanskich cen za polskie barachlo! :-(((
        • Gość: mnm Re: ETATYSTYCZNA GOSPODARKA i MONOPOLE W PRL IP: *.chello.pl 04.03.05, 13:40
          Masz łącze 10 Gb za 39 dolarów? A może chodzi o 10 Mb?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka