Dodaj do ulubionych

opera 8 - reklamy

23.04.05, 10:05
Wszytko pieknie ladnie, ale czym usunąć bannery reklamowe na stronach www, takie jak: bannery, rozwijajace sie i pływające??? Czy istnieje jakaś wtyczka czy ewentualnie trzeba coś ustawić w Operze??
Wczesniej używłem nakladki na IE - Maxthona i skutecznie blokował wszytko !!!!!
prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • ferrarif40 Re: opera 8 - reklamy 23.04.05, 10:16
      własnie po to sie tu zarejstrowałem 30 sek temu zeby o operze
      porozmawiac!!!Opera jestza darmo ale masz te wkurzajace baner non stop, jesli
      chcesz miec opere bez banerów musisz ja kupic!!! jednak teraz jest
      promocja-rejstrujac sie na stronie opery mozesz ich promowac-promocja polega na
      tym ze rozsyłasz do znajomych linki strony domowej opery ale w tym linku azwarty
      jettwoj login poprzez ktory wiadomo ze ty ja komus poleciłes :D jesli 250osób ci
      kliknie na twojego linka otrzymujesz kod rejstracyjny za DARMO :] wiec prosze
      kliknijcie mi bom biedny i nie mam siana na operke :D
      my.opera.com/Ferrari_F40/affiliate/

pozdrawiam
      • ths Re: opera 8 - reklamy 23.04.05, 10:45
        Ale mi nie chodzi o zlikwidowanie (zarejestrowanie) banera na oknie przeglądarki.
        Chodzi mi o zlikwidowanie / zablokowanie bannerów reklamowych na stronach internetowych - chyba że sie myle i zarejestrowanie opery spowoduje likwidacje bannerów na www w co raczej watpie
        Prosze mnie oświecić jak jestem w błędzie
        • Gość: Trak Re: opera 8 - reklamy IP: 194.42.116.* 23.04.05, 11:12
          nontroppo.org/wiki/OperaAdblock
          Opis niestety po angielsku. Sam Ci nie podpowiem jak zainstalować, bo nie używam tego. Na forum Opery jest instrukcja po polsku dla wersji opartej na Pythonie:
          my.opera.com/forums/showthread.php?s=&threadid=87004&perpage=20&pagenumber=5#post890068
          Jeszcze alternatywne metody są opisane tu:
          nontroppo.org/wiki/BlokowanieReklam
          • ths Re: opera 8 - reklamy 23.04.05, 15:47
            Dzięki wielkie za linki
            Widze ze to wyzsza szkola jazdy, szczerze powiedziawszy myslalem, ze to bedzie banal polegajacy na zainstalowaniu jakiegos programika.
            Jezeli ktos zna taka metode to prosze o pomoc
            Pazdrawiam
            • Gość: konek Re: opera 8 - reklamy IP: *.core.lanet.net.pl 24.04.05, 12:53
              wystarczy wgrac na dysk plik filter.ini z adresami serwerow reklamowych. Eliminuje 99% najbardziej wkurzajacych reklam.
              my.opera.com/konek/affiliate/lang/pl/
              • Gość: konek Re: opera 8 - reklamy IP: *.core.lanet.net.pl 24.04.05, 12:54
                A i gotowe pliki filter.ini znajdziesz na polskim forum opery.
                my.opera.com/konek/affiliate/lang/pl/
            • Gość: adas Re: opera 8 - reklamy IP: *.protonet.pl 24.04.05, 13:04
              Programik jest w trakcie produkcji ;)

www.opera.com/lang/pl
              • Gość: MatiSz Re: opera 8 - reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:39
                Adaś, Ty tu? Mój Boże..
                Jaki programik, Adaś, mów.. :)
                Masz na myśli to: www.monroeworld.com/operafilter/ ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka