ant. 17.08.02, 17:54 Mam problem. Na komputerze kuzynki, nie da się wejść na chaty. Nie wiem o co chodzi, bo wyskakuje takie okienko jak przy braku pliku graficznego :) wszyscy wiedzą o co chodzi. Wierzę w Was! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: caterpillar Re: Chaty! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:00 ant. napisał: > Mam problem. Na komputerze kuzynki, nie da się wejść na chaty. Nie wiem o co > chodzi, bo wyskakuje takie okienko jak przy braku pliku graficznego :) > wszyscy wiedzą o co chodzi. Wierzę w Was! Ale DO CHATY kuzynki cie wpuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: Chaty! 17.08.02, 22:46 ant. napisał: > Mam problem. Na komputerze kuzynki, nie da się wejść na chaty. Nie wiem o co > chodzi, bo wyskakuje takie okienko jak przy braku pliku graficznego :) > wszyscy wiedzą o co chodzi. Wierzę w Was! Musisz przeinstalowac jave. Sciagnij paczke z adresu jaki odpowiada Twemu systemowi operacyjnemu. W przypadku Windows na pewno pomaga reinstalacja (setup /p f). Odpowiedz Link Zgłoś